J 147. Duminică, 1 Iulie 2001, Pitești, ora 18:20

Doamne, Te rog să răspunzi, dacă se poate, la biletul pe care D.C. Ți-l trimite prin mine

(DESPRE KARMA YOGA ÎN ASHRAM)


            Acțiunile voastre de karma yoga, integrate adecvat spiritual, adică realizate consacrând tot ce faceți din toată inima voastră, vă deschid calea regală spre Mine. Eu vă induc starea de umilință, de respect și iubire către tot ce Eu am creat, iar asta vă deschide inima către Mine.

            Iar dacă combinați acțiunile voastre, integrând comuniunile directe cu Mine, participând activ la marea acțiune de karma yoga, de salvare a voastră, a semenilor voștri de încercările grele care vin - cutremurul apropiat fiind doar un semnal -, practicând binecuvântările în ciclu de 24 de ore, dar și Rugăciunea de 24 de ore (pentru care, dacă vă doriți cu adevărat să fiți cu Mine, chiar și voi, cei din ashram, veți găsi soluții de izolare, doar să-Mi cereți plini de fervoare și aspirație acest lucru), atunci drumul vostru spre Mine va intra în linie dreaptă.

            Nu neglijați nici meditațiile zilnice cu TARA sau participarea la ștafeta cu TARA.

            Totodată, dată fiind urgența și acumularea fantastică de energie telurică perturbată, angrenați, în scopul evitării cutremurului, și pe ceilalți care nu sunt la cursuri. Veți avea forța de convingere pentru că voi fi lângă voi. Participați activ la difuzarea fluturașului - mesaj privind acțiunile ce trebuie întreprinse pentru contracararea cutremurului.

            Voi constituiți, în ashram, un grup, sunteți o forță, dacă acționați la unison. Nu permiteți nici o tendință de delăsare, de inerție, de fugă de la datorie.

            Aveți forța, prin exemplul vostru, dar și acționând direct, să antrenați și pe cursanții din oraș și, cu ei, pe ceilalți semeni ai voștri.

            E o acțiune de salvare, dar și de mare progres spiritual.

            Faceți ce trebuie și veți fi mai aproape de Mine și, așa cum spune maestrul vostru: ”Dacă voi veți fi cu Mine, Eu voi fi cu voi!”

            Nu există o întâmpinare mai bună a lui Grieg, decât acțiunile voastre concertate, hotărâte, pline de dăruire pentru salvarea voastră, a țării, a neamului și chiar a planetei.

            Faptele voatre nobile sunt ceea ce trebuie să-i oferiți lui Grieg, iar Eu, prin el, vă voi oferi daruri pe măsură.

            Vă iubesc și aștept de la voi răspuns pe măsură!

                                                                                                          Ora 19:08