J 149. Duminică, 1 Iulie 2001, Pitești, ora 20:05

Curente deviate - Sahaja-Yoga:

Doamne, Te rog, spune-ne ceva despre SAHAJA - YOGA, pentru a fi transmis cursanților și altor semeni ai noștri


            Sahaja Yoga, contrar denumirii ei nu reprezintă Yoga, fuziunea cu Mine.

            E o orientare deviată intenționat de inițiatorii și susținătorii ei, de sorginte satanică, chiar dacă vă miră o asemenea clasare a unei mișcări aparent pașnice.

            Este mișcare francmasonică mascată, gândită să îndepărteze pe oameni de adevărată spiritualitate, de Mine.

            Ar trebui să vă dea de gândit, cum o asemenea „școal㔠neagă adevăruri fundamentale, susținute de mari inițiați, de adevărate școli spirituale ale planetei.

            Până și centrii de forță fundamentali ai ființei și ai manifestării sunt prezentați intenționat greșit.

            La ei, iubirea adevărată nu e calea regală și singura, de altfel, spre Mine, iar Fiul Meu Iisus e clasat undeva pe scara spirituală, în orice caz, în urma „maestrei” acestei școli.

            E ridicol, dar și periculos, cum o asemenea mișcare, evident destinată rătăcirii oamenilor, este acceptată să se manifeste în România, după ce într-o serie întreagă de țări occidentale a fost interzisă.

            Nu e de mirare, dat fiind contextul în care România este ținta numărul 1 a francmasoneriei mondiale, aceștia cunoscând și ei destinul de glorie al acestui neam și țări.

            Nu vă întrebați de unde o asemenea grupare are bani să-și facă reclamă, să țină conferințe, să pună afișe costisitoare, fără să pretindă nimic, aparent, de la nimeni?

            Este clar finanțată de cei care urzesc la distrugerea țării și a planetei.

            Cât despre intervenția autorităților țării, nu se pune problema. Sunt vânduți cu totul, sufletul nu le mai aparține. Fac jocul forțelor satanice, ale francmasoneriei.

            Ce dovadă mai clară mai vreți, decât legalizarea homosexualității?

            Niște lingăi și trădători de neam și țară!

            Indiferent de culoarea lor politică, sunt toți la fel. Altfel, n-ar avea acces acolo unde sunt sau au fost.

            Și au jefuit și jefuiesc țara, mai rău ca la drumul mare, și o fac în ochii tuturor, care parcă sunt adormiți.

            De altfel, nu vă mirați, pentru că se acționează deja pentru adormirea, trecerea în stare de amorțeală mentală a oamenilor.

            Deja România a devenit, deși nu vă dați seama, teatrul experiențelor de control și dirijare mentală.

            Numai că nu totul merge conform calculelor lor. Acest neam și această țară - la România Mare, Mă refer - au un rol mare de jucat în marile transformări care vin, și nu toate acțiunile lor sunt încununate de succes.

            Iar acțiunile voastre de atenuare a încercărilor ce vin, de ridicare a nivelului general de vibrație, de comuniune directă cu Mine, le dă peste cap toată eficiența scontată a se obține prin mijloacele tehnice ultrasofisticate de îndobitocire în masă. Și vor avea surprize - neplăcute pentru ei - și mai mari, pe măsura angrenării voastre și a semenilor voștri, tot mai ferm spre Mine, manifestând credință adevărată, umilință, iubire.

            Așa că nici Sahaja Yoga nu va face mulți purici pe aici, dar e bine să știți, pentru că încă nu există o protecție globală și mulți ignoranți pot să-și rătăcească drumul spre Mine.

            Voi aveți o protecție subtilă, activată de Mine prin maestrul vostru, dar nici aceasta nu acționaeză 100%, în caz de prostie crasă și amețeală. Știți la ce Mă refer. Doar sunt destui care, în orgoliul lor prostesc, au părăsit adevărata voastră școală spirituală.

            Așa că, luați aminte și spuneți și altora.

            Am încredere în voi!

                                                                                               Ora 20:30