J 200. Sâmbătă, 15 Decembrie 2001, Pitești, ora 16:00

Doamne, Te rog, spune-ne ce semne are anul care vine, ce ne aduce și cum să acționăm pentru binele nostru și al celorlalți?


SEMNE ALE ANULUI 2002

 

            2002 va fi un an glorios, dacă vă veți trezi la timp, mai repede, pentru că veți înțelege unde vă aflați și în ce moment - răscruce, de fapt - al evoluției spirituale planetare, și atunci veți face ceea ce aștept de la voi și știu că veți reuși: veți transforma tot răul în bine, de fapt, nu veți lăsa să se manifeste energiile malefice, sublimându-le cu anticipație.

            Eu vă ajut și susțin permanent în această operă grandioasă de purificare - fără suferințe - a voastră, a țării, a planetei, cu influențe benefice pronunțate asupra întregului Sistem Solar.

            Vă atenționez pas cu pas, semnalându-vă evenimentele prevăzute a se manifesta, precum și metodele cele mai potrivite pentru a le întâmpina, pentru a transforma otrava în nectar.

            Ați primit tehnici miraculoase, de o eficiență fără precedent, pentru că vă racordează direct la Energia Mea Supremă. Mă refer aici la Arta Binecuvântării și la Rugăciunea de 24 de ore.

            Suplimentar, v-am arătat necesitatea trezirii focarelor spirituale ale neamului și ale planetei. Este vorba de Sfinx, Vârful Omu, Sarmisegetuza, dar lista nu se încheie aici.

            În plus, lecțiile voastre de yoga devin tot mai mult adevărate evenimente spirituale, cu influențe directe benefice, privind arderea karmei neamului, a țării și a planetei. Doar să conștientizați acest lucru și să invocați, o dată cu consacrarea, prezența Mea la lecție.

            Meditațiile zilnice cu TARA generează un câmp susținut de atragere a Grației Mele asupra voastră, a țării, a planetei.

            Și veți mai primi și alte tehnici, fără a neglija pe cele care vi se predau direct la curs, multe din ele în premieră în istoria spiritualității planetare. Doar fiți atenți și treji, și aplicați-le!

            O caracteristică a acestui angrenaj multiplu de tehnici spirituale de mare eficiență o constituie ciclicitatea și ritmicitatea lor, pe de o parte, și angrenarea lor la unison, pe de altă parte.

            Aceste două aspecte conferă un câmp spiritual susținut, întreținut permanent, fără a lăsa loc pătrunderii nici unui fel de energii malefice - care, în această perioadă, sunt de o mare incisivitate și forță- și produc, prin angrenarea lor la unison - amplificată și mai mult, prin folosirea, unde se poate, a efectului de piramidă și a altor procedee miraculoase care vă vor fi revelate - un impact extraordinar asupra atmosferei subtile, dar cu reflexii și în planul fizic, deschizând, prin rezonanță, canale uriașe de energie benefică, care se revarsă în mod continuu și din ce în ce mai amplificat asupra voastră, a țării și, prin voi, asupra planetei.

            Această acțiune susținută va conduce, cu siguranță, la acumulări uriașe benefice de energie și vor fi depășite, prin salt, pragurile spre Mine, unul câte unul.

            Lucrurile se vor desfășura într-o asemenea manieră, că de-abia veți observa că ați mai trecut un prag, și încă unul, totul luând o turnură accelerată, de avalanșă, voi fiind puși în mijlocul evenimentelor.

            Și veți crește, văzând cu ochii, așa cum deja, parțial, ați reușit cu angrenările voastre pentru contracararea cutremurului, acțiuni care au vizat - deși nu v-am spus - obiective mult mai înalte. Și - deși o bună parte din voi au stat de-o parte, sceptici, inerți, cu mâinile în sân, neîncrezători, nici în preziceri și nici în efectul unor asemenea acțiuni - totul a decurs bine, obținându-se, prin dăruirea voastră, a celor care ați participat la această operă grandioasă, blocarea declanșării răului, prevăzut de Apocalipsă: s-a stopat - fără șanse de reluare, date fiind angrenările voastre viitoare - un măcel generalizat, la scara planetei, s-au trezit mulți oameni spre Mine și, mai mult, chiar acțiunile militare inițiate în Afganistan au luat o direcție de purificare benefică a zonei, de stopare a atrocităților fanaticilor musulmani, acolo, dar și în alte părți, și, bineînțeles, ați înlăturat pericolul unui cutremur, care ar fi produs milioane de victime în România și suferințe mari celor rămași.

            Iar forța banului și a armelor este deja în declin și, pe măsura angrenărilor voastre viitoare, acest aspect va deveni clar, vizibil, chiar și pentru cei implicați, care nu pot să conceapă - deși începe să se observe un asemenea declin - și nu înțeleg ce se petrece.

            În plus, influențele câmpului spiritual benefic, uriaș, aș spune, generat de voi, care a dat o nouă direcție evenimentelor pe planetă, se va simți și în planul material și social, în curând, și în România.

            Iar România, treptat, treptat, își va dobândi locul meritat în lume, devenind, chiar înaintea Marii Translații, liderul spiritual de necontestat pe planetă.

            Iar neamul românilor va intra în fruntea națiilor planetei și se va reîntregi.

            Dezvăluirile surprinzătoare din viitorul apropiat vor revela, fără puțință de tăgadă, că România și neamul românilor sunt leagănul spiritualității și culturii planetare.

            În anul care vine, vor apărea răsturnări de valori între oameni și națiuni, va începe, de fapt, așezarea la locul lor a adevăratelor valori. E doar începutul, dar un asemenea proces se desfășoară în subtil și se va manifesta, începând cu anul 2002, și în planul fizic.

            Dușmanii României, susținuți de francmasonerie, vor fi blocați, prin ceea ce voi veți realiza, iar răul se va întoarce împotriva lor. Este, dacă vreți, o exemplificare a șocului în retur, la nivel planetar.

            Încercările disperate, în agonie, ale forțelor răului, care nu au prevăzut așa o contraofensivă spirituală, vor continua, vizând, în principal, România și neamul românilor, conștienți fiind de rolul țării și al românilor în marile transformări. Dar încercările lor vor eșua una după alta, îi vor pune, în fața întregii lumi, în adevărata lor lumină și mulți, foarte mulți, nu numai din țară, vi se vor alătura în lupta pentru triumful binelui.

            Totul, încet, încet, apoi din ce în ce mai repede, se va produce în avalanșă.

            Tot ce trebuie făcut este să fiți vigilenți, atenți la semnele, semnalele, pe care vi le transmit și să acționați perseverent.

            Nu vă cer prea mult!

            Sacrificiul vostru va fi răsplătit neimaginat de mult, prin accesul vostru într-o lume divină, pe care nu v-o pot descrie, pentru că nu aveți încă reperele să înțelegeți. Veți fi cu Mine!

            Nu uitați că, pe drept cuvânt, soarta întregii planete, nu numai a țării și neamului românilor, este în mâna voastră!

            Trezirea voastră, acțiunile voastre, vor genera câmpul benefic trezirii și a multora dintre semenii voștri de pretutindeni și totul se va accelera, avalanșa va porni și, după cum v-am spus, nici nu veți observa ce praguri treceți și unde ați ajuns.

            Sunt mulțumit de rezultatele pe care le-ați obținut, dat fiind că totul - deși voi nu știați - a fost pe muchie de cuțit.

            Dar, relaxarea voastră deja a durat destul!

            Treziți-vă, copiii Mei, și continuați ce ați început, pentru că evenimentele se țin lanț și nu vă puteți permite ca răul să răbufnească și să strice totul.

            Aveți puterea, forța spirituală, s-o faceți. Aveți și înțelepciunea - majoritatea dintre voi - să înțelegeți realitatea vremurilor pe care le trăiți, astfel ca să nu fie necesară trezirea voastră prin declanșarea răului.           

            Este chiar așa: ultima fază, cea mai dură, a Apocalipsei s-a declanșat și nu mai este drum de întoarcere.

            Dacă n-ați perceput lucrurile așa, este meritul vostru, al acțiunilor voastre care au sublimat răul. Continuați așa și veți trăi, cu inimile pline de iubile și fericire, venirea în glorie a lui Iisus!

            Ați fost aleși pentru asta, pentru a iniția și susține realizarea Marii Purificări, fără suferințe.

            Faceți-vă datoria sfântă, legământul sacru pe care vi l-ați asumat, când ați venit aici!

            În anul care vine, deși semnele schimbării în bine apar, suferințele materiale și nedreptățile sociale vor continua, pentru că mai este multă karmă de ars, cu toate angrenările voastre. Dar, încet, încet, lucrurile vor începe să se schimbe.

 

            Vor apărea mutații și în conducerea țării, în maniera de guvernare.

            Deși majoritatea din fruntea țării sunt instrumente ale francmasoneriei, paradoxal, se vor produce mutații și în conștiințele lor - ca urmare a câmpului spiritual benefic, generat la nivelul țării și al planetei - și vor acționa în așa fel, încât și ei vor fi surprinși. Iar o parte dintre ei vor începe să se trezească, iar alții vor lăsa locul celor cu adevărat merituoși, compatibili cu rezonanțele nou înstăpânite în țară.

 

            Tot mai mulți oameni vor deveni conștienți de adevărata istorie a neamului și de destinul de excepție al României și al neamului românesc, și asta va produce multe transformări benefice, în lanț.

 

            Deși, în mod real, la nivelul conducerii țării nu se dorește acest lucru, corupția va primi lovitură după lovitură. Lucrurile vor evolua astfel, încât multe acțiuni ilegale, adevărate crime la adresa nației, vor fi dezvăluite și nu se vor mai putea mușamaliza.

 

            Relațiile României cu țările vecine și cu celelalte țări se vor îmbunătăți, chiar și relațiile cu Rusia, cara are intenții clare de cotropire și distrugere a Basarabiei și a României, intenții care vor fi stopate de acțiunile voastre.

 

            Arma voastră este imbatabilă. Nu aveți nevoie de armată, de armament ultrasofisticat. Forța voastră spirituală învinge totul, pentru că sunteți cu Mine. Înțelegeți bine asta!

            La ora actuală, România devine cea mai puternică forță, dar orientată benefic.

           

            Iar voi, în anul care vine, vă veți transforma și veți crește ca niște Feți-Frumoși.

            Salturile spirituale se vor simți și asupra voastră, nu numai asupra țării și planetei.

            Mulți dintre voi își vor revela Sinele, iar alții vor face pași uriași spre Mine.

            Și asta e doar începutul!

            Bucurați-vă din toată inima că treceți în noul an!

            Veți produce miracole! Dar totul depinde de voi!

 

            Cei din ținuturile românești din afara granițelor actuale ale României, vor mai suferi, vor fi și mai săraci, dar să înțeleagă că totul se pregătește pentru o mare schimbare și întreaga țară acționează și pentru ei și, în curând, veți fi împreună într-o ROMÂNIE MARE, țara în care IISUS va veni în glorie.

            Aveți încredere în frații voștri, aveți credință în Mine și acționați cot la cot cu frații voștri din țara mamă, angrenându-vă la unison în acțiunile lor spirituale.

            Eu nu v-am uitat și vă așteaptă, în curând, un viitor de glorie.

 

            În anul care vine Eu voi fi, mai mult ca oricând, alături de voi. Doar să-Mi invocați grația și prezența. Iar Iisus va fi cu voi tot timpul. Aduceți-vă aminte de asta!

            Iar trimisul Meu pentru pregătirea și realizarea cu voi a acestor mari transformări - maestrul vostru drag - vă este alături și vă susține permanent. Nici nu vă puteți dori un sprijun mai eficient. Dar l-ați primit - prin prezența și acțiunile lui - , pentru că meritați și pentru că v-ați implicat conștient în opera măreață de transformare spirituală a lumii, în realizarea, pentru prima dată în istoria spiritualității planetei - o repet -, a Marii Translații, fără suferințe.

           

            Veți intra în rândul elitei spirituale a Universului. Lumile de lumină vă urmăresc, vă sprijină subtil și vă așteaptă.

            Iar Eu Mă bucur, anticipând aceste momente - deja apropiate - pe care le veți trăi, și vă aștept, cu brațele deschise, în Iubirea Mea Nemărginită!

            Știu că veți veni!

                                                                                              Ora 17:25