J 208. Sâmbătă, 12 Ianuarie 2002, Pitești, ora 21:30

Transmite, Te rog, Doamne, ceva colegilor mei care așteaptă mesajele Tale, acum, la început de an.


            Sunt înconjurați de iubire, dar Iubirea Mea se revarsă prin ei, pretutindeni, chiar fără să-și dea seama.

            Cuvântul Meu e așteptat de ei, iar Eu le ofer daruri, pe măsura așteptărilor. Îi iubesc mult, îi aștept la Mine, îi ajut să crească, să-și depășească toate limitările, să treacă cu bine prin încercările spirituale și să se bucure de prezența Mea, tot mai simțită în viața lor.

            Îi doresc, pe majoritatea dintre ei, să fie mai activi în transmiterea Cuvântului Meu către semenii lor. Să înțeleagă că ei pot să facă asta, că intră în menirea lor. De-asta și primesc ei primii veștile importante de la Mine. Să folosească orice mijloc, de la citirea, distribuirea Mesajelor Mele, la discuții directe care vor fi inspirate de Mine. Să-i îndemne la realizarea comuniunii cu Mine, subliniind rolul cardinal al angrenării unor asemenea tehnici-miracol la unison, în vederea tranversării fără suferințe a Marii Purificări, deja declanșată, pentru a ajunge cu bine în Epoca de Aur a Luminii Divine.

            În acest sens, exemplul vostru este mobilizator, pentru că nu convingi, cerând altora să facă ceea ce tu nu faci.

            Amintiți-vă comandamentele acțiunilor voastre în vederea realizării saltului spre Lumină, comandamente subliniate și de Iisus, în mesajul de Crăciun:

-         perseverență și continuitate,

-         ciclicitate,

-         ritmicitate,

-         unison.

            Să se înțeleagă necesitatea lor, pentru că, fără continuitate, apar goluri prin care energiile perturbatoare ale Marii Purificări se pot manifesta, iar răul, o dată declanșat, e greu de stăvilit, mai ales că o parte dintre voi și semenii voștri pot dispărea din planul fizic, astfel împuținându-se forțele celor care să susțină continuarea acțiunii.

            Ciclicitatea are un rol magic, de completitudine, de împlinire a energiilor și aspectelor benefice angrenate. De aceea realizați Rugăciunea de 24 de ore și Binecuvântări în ciclu de 24 de ore. Nu mai căutați soluții comode, facile, de a realiza la unison doar o oră, sau câteva ore. Înțelegeți perfect necesitatea ciclului de 24 de ore și acționați în consecință.

            Ritmicitatea conferă stabilitate acțiunilor angrenate. Astfel, la fiecare două săptămâni, realizați Rugăciunea și, alternativ, tot din două în două săptămâni, realizați ciclul de Binecuvântări. Totodată, meditațiile zinice cu TARA, desfășurate ritmic, fără pauze, au un rol deosebit în atragerea Grației Mele.

            Desfășurarea tuturor acestor acțiuni la unison atrage după sine amplificarea în avalanșă a efectului, prin multiplicare, și nu prin simplă acumulare. Este, așa cum am mai arătat, manifestarea efectului de coerență, de „laser spiritual”, impactul fiind deosebit de puternic. În acest context, înțelegeți că neparticiparea unei persoane pregătită s-o facă, la o asemenea acțiune, nu produce doar o lipsă unitară de aport spiritual-energetic, și o carență multiplicată de zeci, de sute de ori. Voi sunteți cei desemnați, aleși să acționați, până la trezirea completă a semenilor voștri. Nu neglijați s-o faceți, pentru că fiecare dintre voi contează cât cel puțin zece.

            Folosiți, de asemenea, și metode de amplificare suplimentară a tot ce faceți, integrând efectul de piramidă, acolo unde se poate, precum și alte tehnici care vă vor fi revelate în curând, o parte dintre ele fiind deja cunoscute de unii dintre voi, dar nu prea mult aplicate.

            Ați realizat, așa cum am subliniat la sfârșitul anului trecut, lucruri deosebite: ați salvat semenii, țara, planeta, de mari suferințe, ați blocat manifestarea în plin a începutului Apocalipsei, sublimând, prin acțiunile voastre, răul în bine, în fericire.

            Dar, încă o dată vă spun, continuați ce ați făcut până acum, convingeți și pe colegii voștri s-o facă, și totul va decurge conform planului divin de creștere și ascensiune armonioasă spre Mine.

            Veți determina astfel ca Iubirea să se reverse peste întreaga țară și planetă, iar cu Iubirea veniți la Mine sigur, dar nu uitați că Iubirea este singura cale spre Mine. Iar tehnicile de purificare amintite vă ajută să vă deschideți inima, să iubiți, vă pregătesc pentru revărsarea Grației Mele Supreme asupra voastră, pentru că numai manifestarea dorinței de a iubi, la nivelul obișnuit, nu este suficientă.

            Înțelegeți acum și acest aspect deosebit de important al acțiunilor voastre: pe lângă purificarea fără suferință, vă înalță, vă deschide spre iubirea Mea, vă ridică la Mine.

            Vă iubesc pe toți și aștept să împliniți ceea ce v-ați asumat conștient, când ați venit aici. Nu uitați că voi sunteți aleșii dintre aleși, că puteți mult, mult mai mult decât conștientizați voi acum, și că soarta întregii lumi e în mâinile voastre. Să nu vă mire deloc acest lucru: analizați numai acțiunile voastre, parțial angrenate, de până acum, și vedeți ce efect au avut! Dar acum este necesară mai multă unitate, coerență și înțelegere a țelului nobil, sfânt a tot ceea ce faceți.

            Veți reuși! Sunt cu voi!

                                                                                                          Ora 22:05