J 222. Sâmbătă, 23 Februarie 2002, Pitești, ora 21:50

CUM POATE O MODIFICARE A TRECUTULUI SĂ INFLUENȚEZE PREZENTUL


            Orice modificare într-o evoluție trecută, memorată, generează, practic simultan, o dimensiune paralelă, desfășurată - cu toate implicațiile - pe toată axa timpului, conferind deci și prezentului variante multiple de manifestare, ba generând și prospecții noi în viitor. Și asta conduce, implicit, la experiențe prezente multiple.

            Doar nu vă imaginați că așa ceva nu e posibil! V-am spus doar că totul e un joc divin, în care mutațiile, reconfigurările, cel mai adesea, se fac de dincolo de timp și spațiu. Însă, tot ce apare nou e în concordanță și coerent cu rezonanțele fundamentale ale desfășurării creației până la acel moment, aspect care poate conduce - în anumite limite, uneori - și la salturi spirituale, în sus sau în jos, în funcție de modul, intenția, de intervenția în istoria evoluției. Deci, atenție! Totul este posibil, dar nu totul este permis!

            De altfel, nu vă temeți! Totul este controlat, există protecție subtilă, fapt care face că arareori asemenea imixtiuni în evoluție sunt permise, chiar dacă ele sunt bine intenționate, benefice. Și asta, pentru că, global, legea karmei, împreună cu celelalte legi universale sunt operante, indiferent unde și când, iar legea fundamentală a rezonanței guvernează totul, iar, fără coerență, compatibilitate, rezonanță în tot ceea ce se întreprinde, nu se va reuși nimic, nu se pot produce cauze și, prin urmare, nici efecte.

            Totul e întrețesut, interconectat coerent, altfel s-ar ajunge la haos.

            Deci, nu vă bateți prea mult capul cu fel și fel de ipoteze mentale, care de care mai fanteziste! Totul are un rost și decurge conform Voinței Mele Suverane, iar manifestarea liberului vostru arbitru funcționează în gama de opțiuni evolutive pe care v-o conferă nivelul atins de conștiință. Știți că, deși în principiu puteți alege orice, opțiunile pe care le aveți de fiecare dată în vedere sunt în gama oferită de conștiința voastră încă limitată. Vă este permis totul, aveți tot spectrul de opțiuni disponibil, atunci când voința voastră ajunge la unison cu a Mea. Iar atunci nu mai este nici un pericol de imixtiuni dizarmonioase în curgerea evoluției, pentru că atunci voi sunteți una cu Mine.