J 229. Sâmbătă, 23 Martie 2002, Pitești, ora 17:50

Doamne, Te rog să apreciezi inițiativa lui A. C. privind organizarea unei triangulații Tg. Mureș - Timișoara - Baia Mare, sâmbătă 13 aprilie 2002, cu tema:

1.meditație de trezire a sufletului neamului maghiar - țintă Tg. Mureș;

2.meditație de comuniune cu sufletul neamului românesc - țintă Timișoara;

3.meditație cu tema: împlinirea menirii spirituale a României la nivel planetar - țintă Baia Mare.


            Voi, maghiarii din România, precum și ceilalți de alte naționalități de pe teritoriul României, sunteți subtil integrați în sufletul cel mare al neamului românesc și aveți același destin cu al românilor de aici, armonizarea voastră în egregorul românesc realizându-se de veacuri, voi fiind părtași și la bine și la rău cu toți cei care locuiesc aici, având aceleași drepturi și aceleași idealuri, chiar dacă voi nu conștientizați clar acest lucru. Aveți, ca și românii, un destin de glorie. Sunteți împreună poporul ales, cel care primește direct Grația Mea și care are misiunea sfântă, nobilă, de a o revărsa și asupra altor popoare. Voi veți fi martori, cei care-l veți primi pe Iisus, aici, în România Mare, care se va reîntregi la dimensiunile ei de glorie, pentru care românii, dar și străbunii voștri au luptat.

            Având o altă naționalitate, aveți totodată și o mare răspundere: aceea de a transmite Cuvântul Meu fraților voștri de aceeași limbă de peste hotare. Sunteți legătura cea mai directă, cea mai potrivită.

             Să vă iasă din cap diferențele de nație, atunci când vă raportați la Mine, la Adevărul Suprem. Voi toți sunteți frați, sunteți copiii Mei și Eu vă iubesc pe toți la fel. Faptul că voi beneficiați de marea grație a poporului ales trebuie să vă determine să fiți cu adevărat mesagerii Mei și dincolo de granițele țării, să duceți solia Mea de iubire, de pace, de armonie între toate popoarele.

            Revenind la tema mesajului, Eu voi susține triangulația și tematica ei, cu specificarea că prima meditație trebuie să aibă tem㠄trezirea sufletului maghiar” și nu a sufletului neamului maghiar, din care, v-am explicat, nu faceți parte. O asemenea meditație va trezi și dinamiza valențele specific naționale ale maghiarilor, ba chiar va revărsa subtil comorile de suflet ale acestei nații și către români, contribuind subtil la armonizarea relațiilor dintre români, maghiari și alte naționalități din România.

            Revenind la sufletul neamului maghiar, vă sugerez o triangulație care să includă București, Budapesta și un alt oraș din altă țară, și atunci veți opera pentru trezirea, în fiecare țară în parte, a sufletului neamului acelei țări, iar o asemenea acțiune, extinsă prin mai multe triangulații, conduce sigur la armonizarea relațiilor dintre oamenii acestei planete, va face ca Iubirea și Grația Mea să se reverse din plin peste voi, vă va apropia, de această dată, ca popoare, ca neamuri, reușind să vă pună umăr la umăr pentru a traversa cu bine Marea Purificare, ajungând în Lumea Fericirii Divine din apropiata Satya Yuga.

            Vremurile vin, marile evenimente au început să se deruleze, iar voi, din România, trebuie să aveți și asemenea inițiative de armonizare globală între popoare, între națiuni, o dată cu difuzarea Cuvântului Meu despre marile transformări pe care deja le trăiți.

            Vă doresc succes!

            Vă iubesc pe toți și vă susțin!

            Voi fi cu voi la triangulație!

                                                                                                          Ora 18:15