J 23. Duminică, 13 August 2000, ora 14:30

Este bine să citesc, SĂ TRANSMIT MESAJELE TALE PREOȚILOR, care ar putea avea o mare influență asupra celor care vin la biserică?


            Da, este bine, dar cu discernământ, pentru că sunt mulți preoți habotnici, dogmatici și nu vor accepta nimic, ba chiar vă vor blama în public. Urmăriți să percepeți inima lor. Dacă ea este deschisă cu adevărat spre Mine, puteți să-i abordați cu încredere. Oricum, Eu vă voi ghida în această acțiune, care este eficientă. Să procedați cu multă umilință și iubire și veți fi ascultați cu atenție și mesajul Meu va intra pe mâini bune.

            Atenție la secte! Dogmatismul și încrâncenarea lor în așa-zisa deținere a Adevărului e uneori așa de mare, manifestând ură și amenințare către ceilalți oameni. Ei cu greu înțeleg că ceilalți sunt tot copiii Mei și au felul și dreptul lor specific de a Mă percepe. Și sunt mulți francmasoni infiltrați în secte, iar unele secte sunt ale francmasoneriei.

            Manifestarea iubirii față de toți oamenii, indiferent de rasă, de religie, de naționalitate, este testul clar de adevărată credință și iubire către Mine.

            Toți aveți un singur scop: să veniți la Mine, dar fiecare are calea lui și are dreptul la ea. Eu vă susțin pe toți, dar uneori prostia voastră e așa de mare, că sunteți orbiți și nu mă vedeți pe Mine și nici manifestarea Mea în ceilalți.

            Oricum, într-un fel sau altul, și ei trebuie să afle că vremurile au venit și ce urmează în viitorul foarte apropiat. Ar fi păcat să nu știe, pentru că acum, în ultimul ceas, mulți se vor trezi. Ajutați-i, dar cu mult tact, înțelegere și discernământ. Voi fi cu voi.

            Nu apelați la mai marii orânduirii. Chiar dacă pe față par a fi receptivi, pot lua măsuri pentru a vă bloca, a îngreuna transmiterea mesajului Meu, prin deformare, bagatelizare, ironizare, lucruri care din păcate prind așa de repede la public. De fapt, știți ai cui sunt conducătorii, de cine sunt plătiți, manevrați. Sunt marionete docile ale forțelor întunericului, manifestate prin francmasonerie. Oamenii curați nu rezistă în asemenea poziții. Sunt aruncați sau anihilați. Nu vă luați după vorbe. Totul e fațadă, face parte din piesa pe care o joacă și cei mai mulți sunt conștienți de ce fac. Și-au vândut sufletul, o dată cu primirea funcției, dacă n-o făcuseră dinainte.

            Dar vremurile se vor schimba, dar cu sacrificii. Asta e calea, la acest apus de epocă neagră.

            Aveți încredere că, în același timp, zorii lumine divine vor apărea și va fi un nou cer și un nou pământ. Faceți totul ca voi, ai voștri și semenii voștri să apucați acești zori care nu vor întârzia să apară.

            Aveți sprijinul și iubirea Mea.

            Fiți demni de o asemenea misiune.