J 232. Sâmbătă, 6 Aprilie 2002, Pitești, ora 17:15

DESPRE CONSTANTIN DOGARU ȘI GRUPAREA LUI

Doamne, Te rog, spune-mi care este sursa revelațiilor lui CONSTANTIN DOGARU și a celor din grupul său și care este sâmburele de adevăr din ceea ce spun ei.


            Așa cum v-am spus deja, Constantin Dogaru și grupul său reprezintă, deși ei nu doresc asta, o mișcare deviată de la linia spirituală autentică care conduce direct la Mine.

            Sunt prinși în rezonanțe nu foarte înalte, uneori chiar malefice, rău intenționate.

            Informațiile pe care într-adevăr le primesc sunt în general de la entități care nu au capacitatea de a discerne întreg adevărul, în toată amploarea sa și introduc interpretări personale necorespunzătoare, în care adevăruri unanim acceptate sunt mixate cu informații neautentice, producând astfel confuzie în cei care le iau pe toate drept bune și, implicit, abaterea lor de la linia dreaptă spre Mine. Și asta este un mare rău, cel mai mare, pentru că, în loc să ușureze oamenilor înțelegerea marilor vremuri de transformări fără precedent pe care le trăiți, ei îi demobilizează sau le orientează greșit aspirația și energiile.

            Dacă ar fi numai atât, tot ar fi ușor de evitat, cu o minimă educație spirituală și bun simț, dar în unele revelații sunt implicate percepții de la grupări demoniace, cu planuri ostile adevăratei evoluții spirituale, cu gânduri de stăpânire a sistemului solar, a galaxiei. Sunt grupări de entități puternice, dar deviate prin orgoliul lor imens de la calea adevărată, imaginându-și, în imensa lor prostie, că acțiunile lor vor devia cursul celor convenite de Mine. Ce-i drept, asemenea manifestări sunt tolerate în această etapă de către Mine, pentru a verifica credința voastră. Doar v-am spus că principalul test pe care trebuie să-l treceți pentru a realiza Marele Salt în Epoca de Lumină constă în credința fără margini către Mine.

            În sensul celor de mai sus, toate revelațiile grupării Dogaru referitoare la ierarhiile angelice sunt în cea mai mare parte alterate, transmise lor intenționat greșit, iar teoria lumii spirituale a Opalului - inspirată de cei care urmăresc confuzia spirituală întâi maicii Veronica - nu are suportul realității. Imaginea cu tronul Meu și Stăpânirea Mea așezate acolo este de-a dreptul puerilă. Cei care le primesc nu înțeleg adevăruri fundamentale privind structura holografică a Universului, legile sale fundamentale - precum Legea lui 3, în primul rând -, ignoră înțelepciunea transmisă de Mine prin înțelepții planetei și ignoră chiar cele spuse de Iisus. Nu observați că despre Iisus și despre Mine de-abia amintesc în revelațiile lor, deși ei asociază toate proorocirile lor sumbre - dincolo de orice imaginație apocaliptică - cu venirea lui Iisus. Scenariile lor cu organizări și participări de salvare din partea diferitelor ierarhii angelice și din partea altor spirite - unele de-a dreptul obscure - pot constitui scenariul unui SF mediocru și nimic mai mult.

            Pomenesc de ființe celeste savante, grupate pe ramuri de știință, gen matematică, astrofizică, gata oricând să calculeze prompt consecințele dezastrului, de neoprit practic, după părerea lor (aici mai și spun să nu se mai intervină pentru amânarea evenimentelor!). Totul e pueril! Își imaginează ei că de la nivelele cele mai înalte este nevoie de calcule, de evaluări științifice - după modelul celor pământești, sau din lumea fizică - pentru a aprecia o situație?! De intuiție, de percepțiile supramentale parcă nici n-au auzit!

            Privind lucid toate cele prezentate de ei - mai puțin rugile pentru sănătate, pentru oameni, în cea mai mare parte cu impact real, spiritual - puteți sesiza contacte inspiratoare, deși gruparea Dogaru nu sesizează acest aspect, din partea unor civilizații chiar din planul fizic, având gânduri - așa cum v-am sus - de cucerire și expansiune galactică. Deja v-am atenționat că asemenea civilizații sunt și în jurul Pământului, unele cantonate pe Lună.

            Nu vă surprinde că ei nu amintesc nimic de lumile înalte, care într-adevăr patronează și sprijină evoluția actuală a planetei și a Sistemului Solar?! Asta se datorează lipsei acestei grupări de orizont spiritual adevărat, dar și rezonanțelor lor nu tocmai înalte. Doar despre Shambala s-a scris și se scrie destul pentru a afla și a-i pune pe gânduri aspra celor percepute de ei!

            Oricum, interesul unor forțe evident ostile progresului spiritual actual al omenirii - spirite care cunosc bine faza în care se află Pământul și știu despre iminentul Mare Salt Spiritual într-o Lume de Lumină - este puternic și energia lor, canalizată prin această grupare, dar și prin altele de care voi încă nu știți, asigură sprijinul apariției și răspândirii unor asemenea informații. Altfel, cum credeți voi că s-ar putea scrie și publica într-un asemenea ritm materialele lor informațive?!

            Dar totul face parte din Planul Meu de testare a credinței voastre. Dar este și testul lor de credință! Nu au nici o scuză în educația religioasă rigidă, sau în orizontul lor spiritual limitat. Au la îndemână un criteriu infailibil de discernere a adevărului: evaluarea celor primite prin cufundare în adâncul inimii lor, unde Mă găsesc pe Mine. Dar, pentru asta, trebuie să manifeste credință, smerenie, iubire, despre care de-abia amintesc, așa cum de-abia amintesc de Mine și de Iisus.

            Ei sunt așa acum și vor primi și ei sprijinul și ghidarea Mea de a reveni pe drumul cel adevărat. Chiar revelațiile transmise de Mine, care vor apărea în volum în curând, îi vor pune serios pe gânduri și asta va determina în curând o cotitură benefică în viața lor.

            Dar unii dintre voi, care știți deja destul pentru a face o evaluare spirituală corectă a informațiilor pe care ei le vehiculează, și care ascultați cu mirare, cu respect și chiar credeți aberațiile pe care ei le susțin - unii dintre voi devenind, sau pe cale de a deveni, nu numai „fanii” lor, dar chiar membrii ai grupării lor - nu aveți nici o scuză, decât imensa prostie, faptul că nu întreprindeți practic nimic din ce vi se spune pentru a acționa conform cerinței marilor transformări pe care le trăiți, deși v-am explicat în detaliu, argumentat, totul și vă atrag atenția asupra hopurilor pe care le aveți de trecut.

            Greu vă mai treziți, unii dintre voi! Poate vă lămuriți acum că ceea ce faceți - Mă refer la cei de mai sus - reprezintă neînțelegerea că sunteți supuși unei încercări mari de credință, pe care deocamdată n-o treceți. Dar, atenție, și pentru voi toți: testele vin o dată cu vremurile și nici unul dintre voi nu va fi ocolit. Înarmați-vă cu credință, umilință, manifestați iubire, sesizați orice urmă de orgoliu din manifestarea voastră și înlăturați-o - și asta, indiferent de nivelul pe care sunteți sau credeți voi că sunteți - și, făcând asta, implicit veți contribui substanțial la orientarea benefică generală, la reușita realizării Marii Translații fără suferință.

            Știu că veți reuși! Fiți doar mai atenți!                                                      ora 18:07