J 241. Sâmbătă 18 Mai 2002, Pitești, ora 22:05

DIN NOU DESPRE „EXPANSIUNEA RUSEASCÔ

Doamne, Jan van Helsing, în „Cartea a III-a”, prezice o invazie rusească în Germania. Klaus Te roagă să spui dacă se întrevede așa ceva și ce trebuie făcut. Te rog, dacă se poate, să răspunzi.


            Nu toate prezicerile lui Jan Helsing sunt reale și asta pentru că, deși a avut acces la surse adevărate, a fost inspirat de entități care, deși a făcut o introspecție și o extrapolare lucidă a evenimentelor, ele - aceste entități - nu au avut acces la Marele Meu Plan de realizare a unei prime Mari Translații fără suferință, așa cum nici prezicerile din Apocalipsa după Ioan nu au avut această informație.

            Tot ce spune Helsing este plauzibil și parțial poate să aibă loc. Dar soarta - acum, mai mult ca oricând - este în mâinile voastre, iar voi ați venit, v-ați reîncarnat în aceste momente de mare cumpănă, pregătiți să o direcționați benefic, așa cum nu s-a mai reușit până acum.

            Într-adevăr, rușii au mari gânduri, planuri de expansiune și dominare planetară. Dacă urmăriți evenimentele din Basarabia, dar și pe cele internaționale, dintre care semnificativă este hotărârea rușilor de a-și face un plan propriu de apărare, o grupare internațională opusă NATO - deși nu e declarat pe față - rezultă clar tendințele de hegemonie, de expansiune, în care Germania intră sigur. Dar, primul lor gând, cum v-am spus, este ștergerea practic de pe hartă a României și a neamului românilor, pentru că francmasonii - tot ei sunt și în spatele acțiunilor și intențiilor - cunosc destinul neamului românilor și rolul României Mari în viitorul apropiat și speră că, distrugând totul, nimic nu se va mai împlini, uitând că totul decurge logic, coerent, după un plan divin, pus la punct din Satya Yuga anterioară, și că Eu nu voi permite acest lucru, deși, dacă voi nu vă mobilizați plenar, veți avea de suferit, rolul românilor și al României Mari realizându-se atunci cu unele sacrificii, nu tocmai de neluat în seamă.

            Potențial, și Germania este amenințată, pentru că, dacă voi nu vă mobilizați să preîntâmpinați evenimentele ce bat la ușă, tăvălugul rusesc va trece peste voi și peste întreaga Europă, în care Germania, prin forța sa economică și militară, este prima vizată.

            Voi, cei din Germania, puteți face mult ca aceste evenimente nefaste să nu aibă loc, alăturându-vă - așa cum ați început deja, dar cu mai multă hotărâre și cu consecvență, convingând pe cât mai mulți să fie cu voi - acțiunilor fraților voștri din România. În acest fel, îi susțineți și pe ei și, implicit, vă salvați și pe voi.

            Nu aveți a vă teme, în viitorul apropiat, voi, germanii, de un pericol mare anume, dar este necesară implicarea voastră, pentru a stopa acțiunile imediate gândite contra României, pentru că România este în prima linie, iar, dacă ea cade, nu mai aveți nici o protecție. Așa trebuie înțelese lucrurile!

            Eu știu însă că veți fi alături de români în acțiunile de pregătire a instalării zorilor Luminii Divine din noua Satya Yuga.

            Este necesar să acționați, chiar dacă românii o fac, pentru că evenimentele de purificare vin unul după altul și românii nu pot sublima singuri tot răul acumulat pretutindeni pe planetă, chiar dacă România nu va suferi. Așa că, înțelegeți că toți sunteți alături, ei acționând și pentru voi, iar voi și pentru ceilalți.

            Nu ezitați, nu întârziați, pentru că Eu aștept ca asemenea acțiuni să se răspândească în întreaga lume, la un moment dat depășindu-se un prag, ele luând o turnură de avalanșă. Cum voi sunteți printre primii angrenați, după români, este necesară amplificarea efortului vostru profund benefic pentru țară, dar și pentru planetă, pentru a grăbi anclanșarea acestui proces, care va mătura orice opoziție satanică, malefică de pe planetă și va grăbi intrarea voastră - fără suferință - în Noua Epocă de Lumină.

            Știu că sunteți hotărâți și aveți forță să acționați, și putere de convingere să vi-i alăturați și pe alții, ba chiar îi veți stimula și pe români să acționeze mai intens.

            Aveți toată susținerea Mea! Sunt convins că veți reuși!

            Vă iubesc și vă aștept în curând la Mine!

 

Ora 22:32