J 243. Sâmbătă 8 Iunie 2002, Pitești, ora 14:30

MOBILIZAREA ÎN REALIZAREA ACȚIUNILOR LA UNISON (în piramidă, în special)

ORGANIZAREA UNOR SPIRALE CU FOCALIZARE PE SFINX


            Referitor la organizare și mobilizare în realizarea acțiunilor la unison, nu vă faceți griji. Lucrurile vor intra încet, încet pe făgașul normal, veți fi tot mai uniți, vă veți simți tot mai mult inimile, unii altora, veți experimenta cu adevărat bucuria de a trăi și participa împreună la aceste momente de unică grație, pe care Eu vi le ofer prin binecuvântări și rugăciunea de 24 de ore. Veți deveni cu adevărat o forță. Deja, ceea ce faceți acum, deși încă nu reușiți să vă mobilizați la potențialul vostru, se simte și va da roade, de care vă veți bucura cu toții, dar îi veți ferici și pe semenii voștri, iar neamul românesc, încet-încet, va începe să-și facă simțită prezența, nu numai în plan spiritual - unde deja devine un adevărat focar planetar - dar și în planul fizic, în corul națiunilor lumii, aducând o briză proaspătă, armonie, care de mult nu s-a mai manifestat pe această planetă.

            Lucrurile vor evolua ascendent, România Mare - în curând întregită (mai curând decât ați putea visa voi) - devenind un lider spiritual de necontestat și un model de moralitate, de viață integrată în divin.

            Mai sunt însă purificări de realizat, pentru a atinge acest nivel, este necesar un salt în conștiințele românilor și ale tuturor celor care aparțin României Mari, și, întrucât evenimentele se succed fără răgaz și termenul vizat pentru acest salt nu poate fi mult întârziat, este necesar ajutorul vostru, pe care voi știți să-l dați - prin ceea ce ați învățat - foarte eficient, pentru a sublima armonios răul acumulat. Altfel, evoluția își urmează cursul, dar purificările - cel puțin unele dintre ele - vor produce adevărate șocuri, cutremure în conștiințe, asociate cu multe suferințe, care se adaugă la cele pe care le suportați zi de zi, fără să crâcniți. V-am explicat altă dată mai în detaliu, acum nu mai insist.

            Oricum, o parte din voi, mai mulți decât acum un an și ceva, înțeleg din ce în ce mai profund ce vremuri de mare grație trăiți și acționează în consecință. Și asta se simte.

            V-am spus mai demult că România devine cea mai puternică forță a planetei. Și să știți că nu am glumit deloc. Așa și este, iar în curând va fi invincibilă, intangibilă. Deja reprezintă o putere, simțită subtil de forțele satanice de pe planetă și care au început nu numai să se teamă, dar se cutremură, pur și simplu. Aceste forțe sunt pe punctul ori de a distruge, de a rade de pe suprafața pământului pe români și România, ori de a-și căuta un refugiu cât mai sigur în fața ofensivei tot mai simțită a câmpului spiritual generat de voi din România, în principal. Dilema va fi rezolvată în favoarea voastră și a întregii omeniri, pentru că vor înțelege curând că nu mai au alternativă. Dar, acum e momentul să forțați, în sensul benefic, această decizie, astfel ca orice încercare distructivă a lor să fie înăbușită în fașă, chiar înainte de a se manifesta. Veți salva astfel multe suferințe, care, chiar dacă nu sunt percepute violent, sunt totuși greu de suportat, și anume Mă refer influențele nefaste - induse din afara țării - asupra economiei, accentuându-se gradul de sărăcie al maselor.

            Totul stă în mâna voastră. Tot ce faceți benefic, la unison, aplicând ce v-am învățat, are un impact benefic deosebit de puternic la nivelul țării și al planetei.

În acest sens, acțiunile voastre, conduse la unison, la piramida din Pitești, deși și cele din piramida din București ar avea un impact echivalent, vor produce un efect de lovitură de berbec, măturând, pur și simplu, câmpul malefic țesut cu atâta migală de forțele francmasoneriei pe planetă.

            Contează, în aceste acțiuni, și numărul vostru, așa că nu ezitați să vă invitați și colegii din București, dar și din alte orașe. Veți genera adevărate sărbători ale spiritului, la voi în Pitești. Dar este nevoie de toți, dacă se poate. În acest sens, vă sugerez să scrieți acest apel în fruntea tabelului cu acțiunile voastre la piramidă, și nu numai:

 

            „Acum, mai mult ca oricând, noi, frații voștri buni, avem nevoie de voi toți.

Sprijinul vostru, dat cu toată inima voastră, acum este necesar!

            Dăruiți o parte din voi, nouă celorlalți, pentru că Dumnezeu vede și ne răspunde, pentru că tot ce dăruim, Lui Îi dăruim, iar tot ce avem și primim, de la El vin.

            Faceți ca tot ceea ce rupeți din voi să se transforme în fericire pentru noi toți!

            Fiți cu noi, ajutându-ne și pe noi să fim mai mult cu voi, și atunci, alături, vom înțelege că nu suntem singuri, că de fapt n-am fost niciodată, că Tatăl Nostru e permanent cu noi și în noi, acum mai mult ca oricând.

            Veniți alături! Nu putem reuși decât împreună!”

 

            Sunt sigur că mulți vor înțelege și se vor trezi. Eu văd deja amplificarea acțiunilor voastre la unison și Mă bucur de uimirea cu care veți constata consecințele benefice, unele de-a dreptul miraculoase, uluitoare, care vor apărea.

            Se vor manifesta adevărate mutații în viața oamenilor, în societate, în conducerea ei. Se vor reașeza valorile, atât între oameni, cât și între națiuni. Exponenții jafului și corupției vor fi puși la zidul infamiei, astfel că nimeni nu le va mai călca pe urme. Iar România se va întregi și-și va face triumfal simțită prezența în Europa, și nu așa cum se lingușesc guvernanții să obțină intrarea în așa zisa Europă liberă. Europa nu există și n-ar fi existat fără România, adevăratul ei leagăn de viață, cultură și spiritualitate. Așa că, în curând, demersurile de intrare în Europa vor deveni puerile și în ochii copiilor.

            De altfel, nu peste prea mult timp, veți avea și o conducere nouă a țării, care va focaliza cu succes acțiunile pentru reîntregirea neamului, pentru a pune în valoare, în ochii întregii lumi, potențialul de excepție al României Mari, adevărata ei față, mascată, murdărită cu atâtea eforturi, de secole, de către cei care știau și știu ce va fi aici. Dar acum a venit timpul! România, țara Mea, aleasă pentru venirea în glorie a Fiului Meu, aici, e locul de unde adevărata credință și iubire se vor revărsa pretutindeni pe planetă, dar și în întreg Sistemul Solar, cu influențe - prin salt spiritual - și în zonele subtile asociate.

            Vine Marea Translație, Marele Salt în Lumină, iar voi, românii și România, sunteți în miezul evenimentelor! Comportați-vă la înălțimea acestui destin măreț, sfânt, pe care îl meritați și pentru care acum voi contribuiți la împlinirea lui, la realizarea acestui mare miracol, chiar la scara Universului: acela de a păși în Noua Eră, fără suferință, reușind să sublimați tot răul purificărilor necesare.

            Succes!

            Vă iubesc mult!

Știu că veți reuși! Vă sunt alături!

                                                                       Ora 15:30

 

Continuare mesaj J 243, ora 16:45:

 

            A venit vara și acum puteți organiza o acțiune mai amplă spirituală, cu efecte profunde în trezirea neamului și în purificarea atmosferei subtile, în țară și pe planetă.

            Pe 29 iunie conectați, în paralel cu marea spirală din București, o spirală locală la Sfinx și, eventual, acestea două conectate cu o altă mare spirală în străinătate, în Danemarca, de exemplu. Focalizați energiile celor două spirale pe spirala din Bucegi, iar rezultatele vor depăși orice imaginație. Se va dinamiza mult, spre adevăratul său potențial, focarul spiritual al platoului din Bucegi, nu numai Sfinxul. Veți reactiva aproape plenar acest altar sfânt al neamului și al planetei și veți grăbi, implicit, apariția Zorilor de Lumină.

            Sunt sigur că veți reuși asemenea organizare, dar urmăriți ca și la Sfinx să fie câteva sute de persoane, în spirala de acolo. Iar Grieg va ști să interconecteze energetic subtil cele trei spirale.

            Grupurile de Vira se pot implica activ într-o asemenea acțiune, asta neînsemnând ca la Sfinx să fie numai bărbați. E de dorit chiar ca spirala să aibă o structură mixtă echilibrată.

            Consultați din timp pe Grieg și acționați! Nu e ușor, e mult de pregătit, dar și voi sunteți pe măsură. Implicați-vă hotărât în această acțiune și veți reuși!

            Vă sunt alături!

            Succes!

 

P.S. Recitiți mesajele despre Sfinx și Vârful Omu!         Ora 16:55