J 270. Duminică 6 octombrie 2002, Pitești, ora 9:30

            CUM SĂ IUBIM MAI MULT

Spune-mi, Te rog, Doamne, cum să Te iubim mai mult, cum să ne iubim mai mult, cum să depășim mai repede, demni, senini, cu fruntea sus, spre Tine, momentele de slăbiciune, când parcă și încrederea în noi slăbește, când și credința slăbește, deși în noi, în adâncul ființei noastre, știm cu convingere că Tu ești cu noi și că ne iubești. Dacă se poate, spune-ne ceva, Doamne!


            Dragii Mei copii, toate vin de la Mine. Amintiți-vă asta și urmăriți să vă bucurați când sunteți supuși încercărilor, pentru că atunci Eu sunt mai mult ca oricând cu voi și vă susțin și vă iubesc și vă înțeleg greutățile și nu Mă supăr dacă uneori nu reușiți să fiți așa cum și voi v-ați dori.

            Dar aveți de învățat din tot ce vă dau și, să știți, că și atunci când nu reușiți la un test, Eu nu vă părăsesc, și vă ofer noi și noi ocazii de a înțelege ce s-a petrecut cu voi și de a reveni mai puternic și cu mai multă iubire spre Mine.

            Totul e în ajutorul vostru, chiar și un eșec. Fără înfrângeri - trecătoare, de altfel - ați învăța cu greu ce este smerenia și iubirea. Nu vă faceți reproșuri! Doar voi sunteți proiecția Mea în manifestare, reflexia Mea cea mai perfectă.

            Urmăriți, atunci când vă este greu, să vă ridicați ochii spre Mine și Mă veți simți alături. Proiectați-vă apoi în inima voastră și acolo Mă veți găsi, și toate se vor șterge, veți înțelege că voi puteți, cel mai bine, să iubiți. Asta e calitatea voastră de bază. Rețineți asta!

            Nu faceți efort pentru a iubi! Amintiți-vă doar că voi pentru asta ați venit aici și acum, că iubirea e în voi și vine nelimitat de la Mine, și atunci lăsați-vă jos barierele, nu mai împărțiți, clasificați, judecați pe ceilalți, ci doar iubiți. Și atunci veți străpunge și barierele celorlalți și veți revărsa fericire și veți fi fericiți.

            E așa ușor să iubești! Doar să înțelegi bine că ăsta e rostul tău în lume. Întreaga voastră urzeală e făcută din iubire, pentru că e ruptă din Mine. Voi, de fapt, iubiți și atunci când nu vă dați seama, dar atunci când o faceți cu tată inima, toate raiurile se revarsă peste voi și, prin voi, asupra celorlalți.

            Câmpul spiritual generat de iubirea voastră, dăruită din toată inima, este cel mai puternic, are o energie nebănuit de mare, o forță de purificare, de înălțare, ce depășesc limitele voastre actuale de înțelegere. Prin iubire depășiți orice bariere, orice greutăți, orice încercări, oricât de mari ar fi ele. Amintiți-vă asta și iubirea va începe să curgă!

            De-ați ști voi ce energii angrenați când iubiți, că puteți răscoli atunci întreg Universul, îmbogățindu-l, înnobilându-l, revărsând fericire în fiecare colț al manifestării, atunci v-ar fi extrem de ușor să vă abandonați orgoliile, răutatea, egoismul, setea după bunuri materiale (care, oricum, dacă aveți cu adevărat nevoie, le veți primi de la Mine), veți uita atunci și veți râde cu ușurare de gelozie, de posesivitate, veți abandona atașamentele, atașându-vă, de astă dată, de tot ce Eu am creat și, mai ales, veți începe cu adevărat să vă iubiți pe voi înșivă, pentru că, fără asta, nu puteți să vă deschideți inima deplin față de ceilalți.

            Nu e egotic să te iubești pe tine, pentru că, dacă reușești acest lucru, atunci Mă descoperi cel mai repede pe Mine și, prin Mine, îi vezi atunci cu adevărat pe ceilalți, înțelegi că una sunteți toți, și nu oricum, ci una cu Mine.

            Urmăriți ca atunci când întâlniți pe cineva, inima voastră să se proiecteze în inima lui. Nu trebuie să-i spuneți ceva, pentru că și voi, și ființa, sau orice altceva - animal, plantă, chiar și obiect - veți percepe subtil, și vă va răspunde. Chiar când cineva e furios pe tine, când te ceartă, când e nedrept cu tine, chiar și atunci, amintiți-vă că Eu sunt acolo și proiectați-vă în inima lui, și atunci vă veți proteja pe voi, vă veți înălța și veți înălța și pe celălalt, chiar dacă nu vă răspunde imediat. Dar ceea ce faceți lasă urme adânci.

Să știți asta, că nimic nu rămâne mai puternic impregnat în voi decât iubirea, pentru că iubirea e cea mai puternică energie, fiind și cea mai înaltă. Reprezintă o forță de neînvins.

Și, să știți, că iubirea nu se uită niciodată, nu dispare niciodată. Sunt doar aparențe, vă înșelați pe voi înșivă când spuneți că ați iubit și acum nu mai iubiți. Nu e decât orgoliul vostru, egoismul vostru care încearcă să izoleze, într-un colțișor al inimii voastre, iubirea voastră.

Dar, țineți minte, nimeni și nimic nu poate îngropa sau face să dispară pentru totdeauna iubirea.

Iubirea, copiii Mei, e în voi, sunteți voi înșivă!

            Nu vă mai feriți să iubiți, pentru că asta este natura voastră, de care să fiți mândri, nicidecum să vă rușinați, să aveți rețineri.

            Și nu trebuie să strigați iubirea în gura mare, în piață. Lăsați-o să țâșnească din inima voastră, pe tăcute, pentru că n-are nevoie de cuvinte pentru a se manifesta. Ea se manifestă și prin cuvinte, sau prin orice gest, privire, atunci când acestea pornesc din inimă.

Nu vă temeți să iubiți, pentru că iubirea vă înalță și vă protejează.

Amintiți-vă că IUBIREA, cu majuscule, e singura cale de a fi una cu Mine, pentru că Eu sunt iubire și, conform legii rezonanței, iubirea trage la iubire.

            Iubiți, pentru că sunteți iubiți!

            Vă aștept în Marea Mea Iubire, iubiții Mei copii!

                                                                                  Ora 10:10