J 308. Vineri 13 Decembrie 2002, Pitești, ora 19:50

OMUL E ÎN FAȚA PRIMEI MARI TRANSLAȚII

Doamne, Te rog, dacă-mi este permis să aflu, spune-mi, specia „homo sapiens” va participa acum la prima sa translație în Satya Yuga?


Ai intuit și ai dedus corect.

Într-adevăr, pe planeta Pământ au fost mai multe cicluri finalizate prin trecere în Satya Yuga, dar pentru specia homo sapiens - această încununare a Creației Mele, după cum v-am spus într-un mesaj anterior (J.305) - este prima experiență de acest gen, iar această translație va fi unică în felul ei, raportată chiar la scara întregului Univers, atât prin realizarea ei fără suferință, cât și prin nivelul spiritual de o înălțime nemaiîntâlnită care se va atinge în Noua Epocă de Aur. Dar specia umană actuală este înzestrată cu toate atributele și are capacitatea de a realiza un asemenea miracol.

De-asta am și spus că întregul Univers e cu ochii pe voi, că multe civilizații extraterestre avansate sunt cu voi, chiar lângă voi și vă susțin și așteaptă să le apelați.

Ceea ce veți reuși voi va fi un experiment cosmic în premieră, care va marca profund evoluția spirituală a întregului Macrocosmos, oferind un exemplu de evoluție rapidă, un real salt către Mine, la dimensiuni și înălțimi încă neatinse.

Au mai fost civilizații înfloritoare pe planeta voastră, au mai fost salturi în Satya Yuga,  ultimul - așa cum deja v-am spus - având centru spiritual chiar pământul țării voastre, dar cei care au trăit acele transformări nu aparțineau speciei homo sapiens, care va apărea ulterior.

Dar, rețineți,  acest aspect cu specia nu este așa de important - în afara faptului că această specie este pregătită pentru Marele Salt Special ce va avea loc în zilele voastre - pentru că o parte dintre cei care au făcut parte din celelalte civilizații ale planetei, o parte din cei care au trăit în Satya Yuga anterioară, precum și multe spirite din întregul Univers, încarnate aici, participă și sprijină apropiatul mare eveniment cosmic.

De asemenea, merită menționat că pe planetă, de la apariția lui homo sapiens, au mai existat civilizații înalte, dar hibride, în special liderii acestora fiind ființe extraterestre venite pe planetă, sau unele spirite evoluate încarnate sub forma lui homo sapiens.

Oricum, din punct de vedere spiritual, haina îmbrăcată de spirit în planul fizic nu este hotărâtoare în evoluția sa și nici în evoluția spirituală a planetei. V-am menționat cu altă ocazie existența și a altor civilizații pe planetă, înfloritoare, de o înaltă spiritualitate, contemporane cu voi - e vorba de civilizațiile intraterestre, având un nivel spiritual deosebit de înalt, și de civilizația de pe fața interioară a planetei. Și ele vor participa și vor contribui la realizarea Marii Translații, dar, țineți minte, voi, ființele umane - homo sapiens evoluat până în zilele voastre - sunteți actorii principali ai translației, voi sunteți cei care pregătiți saltul și-l veți realiza, voi ați venit cu acumulări spirituale din alte vieți, pe Pământ, ca homo sapiens, sau făcând parte din alte specii care s-au perindat pe planetă, sau ați venit din alte galaxii, din alte planete, special pentru a participa la Marele Salt și, implicit, pentru a vă desăvârși evoluția spirituală. Iisus menționează și cu exemple un asemenea caz în „Marea Evanghelie a lui Ioan”, vol.I.

Prin urmare, vedeți că ceea ce aveți de împlinit depășește cu mult ceea ce intuiați sau ceea ce vă imaginați. Sunteți angrenați - și aveți pregătirea corespunzătoare - într-o transformare spirituală fără precedent, în care Eu Mă manifest direct prin Iisus, trăind cu voi, în planul manifestării, marele eveniment care va schimba soarta lumilor întregului Univers, atât direct, prin ceea ce realizați voi aici, cât mai ales prin exemplul care va fi urmat și de alte civilizații.

Cheia reușitei pe care o veți trăi constă în crearea speciei voastre, care la scara transformărilor cosmice, reprezintă o apariție practic instantanee. Și această experiență va fi inspirată de Mine, pentru a fi realizată în vederea accelerării evoluției spirituale, și în alte părți ale Universului, potrivit cu condițiile specifice lor.

Vedeți voi, creatorii voștri - de fapt, instrumentele Mele - care au combinat genetic zestrea cea mai înaltă a ființelor lor inteligente cu zestrea locală planetară a lui homo erectus, nu au făcut altceva decât să-și creeze, pentru ei și pentru alții, un vehicul de progres spiritual accelerat, iar acum, o parte dintre ei, pregătiți și selectați cu grijă - parte care se află în rândurile voastre, ale oamenilor pământului - vor culege roadele și vor înfăptui miracolul Marii Translații.

Aspectele sunt și mai profunde, mai complexe. În vremurile ce vin veți avea parte de revelații cu adevărat uimitoare, dar a venit timpul lor, pentru că trăiți vremuri mari și meritați asemenea dezvăluiri.

Toate sunt făcute pentru a vă grăbi evoluția spirituală, pentru a crește spre Mine, să percepeți conștient nemurirea, să fiți una cu Mine.

Aveți toată iubirea Mea!

Vă aștept în Împărăția Mea!

                                                                       Ora 20:20