J 380. Luni 29 Decembrie 2003, Piteşti, ora 16:30

CE VA FI CU ROMÂNIA ÎN ANUL CARE VINE

Doamne, Te rog, spune-ne ce va fi cu ROMÂNIA în anul care vine


            Anul 2004 va fi un an de probe şi pentru România, ca ţară, şi pentru neamul românilor.

            Pe global, în anul care vine, spiritualitatea va înflori în România, servind drept model şi altor naţii, oamenii se vor orienta tot mai mult către credinţă şi-Mi vor percepe şi intui prezenţa în toate marile prefaceri care vor urma.

            Câmpul spiritual mai puternic în ţară nu va putea împiedica însă reacţiile furibunde şi tot mai făţişe ale forţelor răului să se manifeste, conştiente tot mai mult că terenul le fuge de sub picioare.

            Astfel, România va deveni principalul teatru de luptă dintre bine şi rău pe planetă, lupta ducându-se mai ales în planul subtil, dar şi făţiş, în văzul lumii.

            Aşa cum am mai spus, principalul obiectiv al forţelor răului constă în dezmembrarea ţării, prin separarea, prin autonomie, a Transilvaniei – pe de o parte – iar pe de alta, prin forţarea rusificării Basarabiei şi alipirii ei la Rusia.

            Pericolul este mare, dar nu de neevitat.

Urmăriţi ca în programele şi acţiunile la unison să vă canalizaţi în mod special energiile asupra României, asupra neamului şi asupra sufletului neamului românesc.

Organizaţi acţiuni speciale pentru protecţia Basarabiei şi pentru înălţarea spirituală a Transilvaniei, care va deveni curând un stindard al luptei pentru credinţă şi iubire divină, un simbol al adevăratului spirit al neamului. Iar Basarabia i se va alătura, aducând în luptă o inimă fierbinte şi o forţă de sacrificiu greu de egalat.

Un moment important al anului – căruia să-i acordaţi toată importanţa – îl vor constitui alegerile. Aici puteţi, prin forţa voastră spirituală, prin apelarea Mea directă, în acţiuni la unison, să faceţi ca soarta acestui neam să intre pe mâini bune. Cei răi nu se vor da în lături de la orice mijloc pentru a pune mâna pe putere, mergând de la furt în alegeri – aşa cum s-a mai făcut – până la anihilarea adversarilor politici.

Dar nu uitaţi că în această confruntare voi sunteţi de partea binelui, că Eu sunt cu voi. Amintiţi-vă de destinul de glorie al României, înţelegeţi că aţi venit aici pentru împlinirea acestui destin, şi acţionaţi cu forţa spirituală pe care o aveţi, dar plini de o mare iubire.

A venit momentul să ieşiţi şi la lumină, să ştie oamenii de voi. Aveţi publicaţii, aveţi aprecierile străinilor privind valoarea şcolii voastre. Aveţi oameni capabili care se pot implica în campania electorală şi care o pot influenţa benefic.

Nu neglijaţi acest aspect!

Trebuie să înţelegeţi că nu mai aveţi de ce vă teme. Cei răi ştiu de voi şi urmăresc să vă desfiinţeze şi să vă distrugă. Atunci, ce mai aşteptaţi?!

Urmăriţi să folosiţi mijloacele legale, să forţaţi chiar aplicarea legii. Şi, în acest scop, sprijiniţi-vă prin acţiuni subtile orice acţiune pe care o duceţi în văzul lumii. Ieşiţi din izolare! Dacă rămâneţi aşa, nu aveţi decât de pierdut. Este o probă a focului, pe care trebuie şi puteţi să o treceţi!

Neamul şi ţara aşteaptă mult de la voi, chiar dacă nu au încă conştiinţa clară a existenţei şi potenţialului vostru.

Fiţi bravi, cu iubire şi credinţă, şi îndrăzniţi! Sunt cu voi!

Veţi reuşi să opriţi deturnarea spre întuneric a României şi a neamului românilor

Acţionaţi!

Acţiunea este superioară inacţiunii!

Succes!

 

                                                                                    Ora 16:50