J 390. Duminică 29 Februarie 2004, Piteşti, ora 0:10

DIN NOU DESPRE SPIRALE

Doamne, Te rog, mai spune-ne despre rolul spiralelor şi despre spirala apropiată


Spiralele organizate de voi reprezintă cea mai puternică angrenare spirituală colectivă la scara planetei, pentru purificarea atmosferei subtile, pentru înălţarea voastră şi pentru ridicarea semenilor voştri spre conştiinţa prezenţei divine în tot ce ei fac, la tot pasul.

Asemenea acţiuni vă conferă forţa şi sprijinul, încrederea în sine pentru a continua cu mai mult succes activităţile voastre spirituale, pentru a fi cu totul cu Mine.

În confruntarea planetară, la acest sfârşit de ciclu, spiralele, adăugate celorlalte evenimente spirituale – din tabere, de la cursurile curente, de la tapasurile colective – au un rol decisiv în înclinarea balanţei spre partea binelui.

Multe din purificările necesare trecerii în Noua Epocă sunt realizate armonios, fără suferinţă, prin asemenea angrenări în masă, la unison. Graţia revărsată în asemenea momente asupra voastră şi, prin voi, spre întreaga ambianţă planetară şi asupra semenilor voştri este greu de comparat, pentru că practic nu există cava echivalent.

Fiţi conştienţi de importanţa organizării spiralelor, cea care urmează având un rol deosebit, ţara fiind într-un moment de grele probe, generate de pregătirile conducerii pentru transferarea puterii către altă formaţiune politică. Veţi reuşi, prin energia angrenată, să puneţi umărul spre o soartă mai bună a neamului şi a ţării.

Participarea voastră este, în acest context, necesar a fi practic în unanimitate. Dacă aţi participa cel puţin trei sferturi din toţi cursanţii, aţi avea o forţă de impact spiritual, aşa cum nu a mai fost vreodată. Iar voi veţi fi primii care veţi beneficia de efecte.

Reamintesc, totodată, că nu numai participarea contează, ci şi angrenarea voastră conştientă. Dăruiţi-vă cu tot sufletul acestui eveniment spiritual, o adevărată sărbătoare a neamului. Dăruiţi-vă cu totul Mie, şi apariţia zorilor de lumină va fi iminentă.

Faceţi un mare bine prin aceste acte spirituale. Deschideţi calea Iubirii Mele spre voi toţi, spre întreaga planetă. Faceţi un pas simţit, hotărâtor pentru împlinirea destinului vostru de glorie în aceste vremuri de cumpănă, de grele încercări, permiţând Graţiei Mele să se reverse asupra voastră a tuturor.

Sunteţi puternici, Iubirea Mea se revarsă tot mai mult asupra voastră şi prin voi. Fiţi la înălţimea comandamentelor epocii în care trăiţi! Sunt cu voi!

 

                                                                                    Ora 0:30