J 392. Sâmbătă 20 Martie 2004, Piteşti, ora 23:40

            PURIFICĂRI DE PRIMĂVARĂ

            Doamne, Te rog, spune-ne ce se petrece acum cu şcoala noastră şi cum trebuie să acţionăm


Încercările mari nu vă ocolesc nici pe voi şi nici şcoala voastră. Sunt necesare pentru purificarea şi fortificarea voastră pentru asaltul final spre Epoca de Lumină.

Nu e uşor ce se petrece acum cu voi, pentru că atacurile sunt furibunde, nu au nici un respect faţă de lege, iar voi nu aveţi cui vă adresa în ţară, pentru că legea şi drepturile sunt încălcate vizibil de către cei care ar trebui să le apere.

Acum vedeţi şi voi mai clar cum se procedează în orice domeniu. Este samavolnicie pe faţă, pentru că aceia care vă conduc ţara sunt exponenţii forţelor întunericului şi au reuşit într-o oarecare măsură să adoarmă şi să amăgească pe oameni cu vorbele lor înşelătoare şi să le deturneze atenţia de la situaţia grea în care vă aflaţi, prin acţiuni, precum şi cea în care vă aflaţi voi, deşi în cazul vostru scopul lor este clar: sunt hotărâţi nu numai să vă desfiinţeze, dar, dacă va fi posibil, ei pregătesc din umbră lichidarea voastră, fizică, chiar.

Îşi imaginează că nimeni şi nimic nu le poate sta în cale. Ei cred că ţara e la picioarele lor, că v-au transformat pe toţi în slugi, fără a vă lăsa nici o portiţă de ripostă.

De la ei, aşa se vede, dar nici ei nu au linişte, pentru că, orice ar face, şi ei simt apropiatele mari transformări, iar mai marii lor ştiu bine cu ce situaţie se confruntă şi că nu prea au şanse. De aceea, se zbat ca o fiară rănită, care face mai mult rău, decât dacă ar fi nevătămată.

Voi sunteţi ţinta nr. 1. Cred că începeţi să înţelegeţi – chiar şi cei mai sceptici şi mai decuplaţi de evenimente – că aşa este. Şi nu e de glumă!

Într-un fel, ceea ce se petrece cu voi  vă confirmă că sunteţi pe prag, că nu mai e mult şi că incredibilul este adevărat. Voi trăiţi vremea marilor transformări, iar ceea ce vine peste voi are rostul de a vă dezmorţi pe toţi, de a vă zdruncina, ca să pricepeţi că tot ce vă spun nu sunt poveşti frumoase pentru copiii care n-au somn.

Înţelegeţi bine în ce cumpănă vă aflaţi, dar şi ce mare graţie se revarsă peste voi, dar şi ce mare răspundere aveţi. Şi nu vă puteţi sustrage, culcându-vă pe-o parte, lăsând să fie ce-o fi. Vă reamintesc încă o dată: voi sunteţi o generaţie de excepţie, aţi venit aici în urma unor foarte grele teste şi filtrări şi v-aţi asumat în faţa Mea şi a fiinţelor Universului că vă veţi dărui pentru împlinirea acestui mare act fără precedent, de a realiza – pentru prima dată în istoria ciclicităţilor evolutive ale Creaţiei Mele – o primă Mare Translaţie fără suferinţă şi de a pregăti cu adevărat venirea în glorie a lui Iisus, consfinţind biruinţa definitivă a binelui.

Aspectele cu care vă confruntaţi şi care în mare parte scot la lumină slăbiciunile voastre, lipsa voastră de fermitate, pun în evidenţă necesitatea unor purificări la nivel fizic, psihic, mental, impun o schimbare profundă de mentalitate.

Voi trebuie să fiţi curaţi ca lacrima şi plini de iubire şi compasiune şi faţă de cei care v-ar sfâşia acum. Numai având puritatea şi strălucirea cristalului – iar voi puteţi realiza aceasta – puteţi deveni canale ale luminii, iubirii, dar şi ale forţei Mele, care vă vor proteja şi deschide calea spre ceruri.

Trebuie să înţelegeţi că sunteţi o forţă colosală, aţi acumulat un potenţial gigantic, dar nu-l folosiţi, iar atunci când o faceţi, de multe ori o faceţi dezlânat. Unirea face puterea, iar unirea acţionând la unison devine invincibilă.

Ce vă salvează şi vă ţine pe picioare în faţa asalturilor francmasoneriei, în aceste momente în care ei simt că începe să le fugă pământul de sub picioare, sunt tehnicile, procedeele extraordinar de eficiente, dar, ţineţi minte, ele nu vor reuşi să facă faţă, dacă nu le veţi angrena umăr la umăr, disciplinat, la unison. Aţi mai făcut-o şi aţi obţinut rezultate nesperate, dar acum a venit un moment de mare cumpănă. A venit vremea voastră, să vă treziţi şi să acţionaţi aşa cum ştiţi. Şi s-o faceţi coerent, organizat, ferm, dar fără ură, ci mânaţi de compasiune şi înţelegerea vremurilor mari pe care le trăiţi. Să nu uitaţi nici o clipă că şi duşmanii voştri de acum vă sunt fraţi, chiar mai greu încercaţi decât voi şi că nu reuşesc să înţeleagă ce se petrece cu ei.

Voi aveţi rolul de a vă apăra de acţiunile concertate şi furibunde din partea lor şi, prin încărcătura de iubire cu care paraţi loviturile, să-i ajutaţi şi pe ei, care sunt instrumente docile, inconştiente ale răului, manifestat acum pe planetă în forma sa cea mai acută.

Strângeţi-vă rândurile, aveţi încredere în trimisul Meu pentru voi şi faceţi-vă cu inimă menirea.

Suferinţele, purificările care apar din aceste confruntări sunt necesare, nu sunt uşor de dus, dar nu vă doboară.

Voi sunteţi pietre tari, altfel n-aţi fi acum şi aici. Iar Eu sunt cu voi. Nu uitaţi asta!

Dăruiţi-vă Mie în tot ce faceţi, deschideţi-vă piepturile ca Iubirea Mea să vă cuprindă şi să se reverse prin voi asupra celorlalţi, invocaţi-Mi prezenţa şi ajutorul în tot ce întreprindeţi şi, nu uitaţi, voi nu sunteţi buricul pământului. Aveţi într-adevăr un rol decisiv în trezirea planetei spre realitatea Marii Transformări, dar să nu uitaţi că şi majoritatea celorlalţi semeni de pe planetă tot pentru a realiza acest mare event au venit

Voi sunteţi vârful de lance şi vă veţi face datoria asumată conştient.

Trebuie să înţelegeţi că toate evenimentele au un rost, şi pentru voi cei implicaţi în ele, dar şi pentru ceilalţi şi pentru restul planetei.

Gândiţi-vă bine, trageţi concluziile pentru voi, corectaţi tot ce descoperiţi că nu se aliniază drumului vostru şi nu demobilizaţi. E testul vostru. Cum credeţi că aţi putea avea acces în Noua Lumină, fără a dovedi că o meritaţi?! Dar, nu vă faceţi griji. Fiţi conştienţi că puteţi şi că Eu nu dau nimănui ceva să nu poată duce.

Aveţi încredere în voi şi credinţă deplină în Mine. Respectaţi-vă şi cinstiţi-vă maestrul, prin acţiunile voastre, prin curăţenia, prin iubirea voastră, chezăşie a forţei de neclintit a binelui pe această planetă, în această confruntare finală.

Greul de-abia vine, dar şi voi de-abia vă treziţi, şi veţi dovedi că nu există obstacole de netrecut în marşul triumfal spre Mine.

Fiţi tari, plini de iubire, fermi, nu vă temeţi!

Veţi reuşi!

Sunt cu voi, copiii Mei bravi!

 

                                                            duminică 21 martie 2004, ora 0:25