J 423. Duminică 19 septembrie 2004, Piteşti, ora 20:45

CE SĂ FACEM CA MAESTRUL NOSTRU SĂ REVINĂ CÂT MAI CURÂND ÎN MIJLOCUL NOSTRU ?

Doamne, cum să procedăm ca maestrul nostru să revină cât mai curând în mijlocul nostru ?


Toate au un sfârşit. Nimic nu e veşnic în manifestare, în afară de Iubirea Mea şi de Esenţa voastră Divină.

Aşa că această situaţie prin care treceţi şi care era necesară pentru purificarea voastră, pentru trezirea voastră spre adevăr, pentru creşterea voastră spirituală, nu va mai dura mult şi totul va reveni la normal, dar pe un nivel superior al integrării divine.

Nu maestrul vostru a fost testat în această perioadă de încercări, ci voi, iar el, trimisul Meu cel mai drag pe această planetă, a făcut jocul Meu, chiar dacă pentru voi unele dintre acţiunile şi deciziile sale v-au nedumerit. Ştiţi şi voi că deciziile divine au o altă raţiune, decât cea comună.

Nu mai e mult şi Grieg va fi din nou în mijlocul vostru, deşi, să ştiţi, în toată această perioadă a fost cu voi mai mult ca oricând şi v-a ajutat şi inspirat cum n-a mai făcut-o până acum.

Aşa că nu aţi fost lipsiţi de ghidarea divină spirituală.

Dar ştiu că vă e dor de el şi ştiu că şi el vrea să revină la voi, aşa că totul se va împlini armonios.

 Voi continuaţi tapasul cu energia stopării şi faceţi-l cu mult suflet şi participaţi la toate acţiunile la unison, pe care vi le-am sugerat deja, şi care încep să se desfăşoare.

Nu uitaţi să consacraţi tot ce faceţi, nu încetaţi să fiţi conştienţi de Prezenţa Mea, de faptul că acţiunile voastre se desfăşoară în clar în faţa Mea. Şi nu ezitaţi să-Mi invocaţi prezenţa şi ajutorul, susţinerea şi graţia în tot ce întreprindeţi. Cu atât mai mult la greu, amintiţi-vă de asta, iar Eu voi fi cu voi şi vom trece împreună hopurile.

Încărcaţi cu iubire şi compasiune tot ce faceţi. Să nu vă lipsească curajul, pentru că aveţi o integrare divină, dar să nu acţionaţi cu îndârjire. Lăsaţi-vă în Voia Mea.

Practicaţi zilnic tehnica paratrăznetului. Vă va ajuta mult şi veţi grăbi, şi în acest fel, revenirea la normal, dar pe un plan superior.

Binecuvântaţi-vă zilnic maestrul, şcoala voastră, dar şi pe cei care, în ignoranţa lor, vă duşmănesc, vă urăsc. Nu uitaţi asta: atmosfera se va destinde, în măsura în care veţi reuşi să determinaţi o transformare simţită şi în sufletele celor care acum sunt de partea răului. Şi ei sunt fraţii voştri, iar Eu şi pe ei îi aştept acum în Împărăţia Mea, dar este necesară compasiunea, iubirea, înţelegerea voastră faţă de ei.

Iubiţi-vă şi fiţi umăr la umăr. Deja sunteţi mai maturi, iar coeziunea voastră sufletească a crescut mult. Evenimentele neplăcute prin care aţi trecut şi prin care încă treceţi vă călesc şi vă alchimizează, transformându-vă în adevăraţi fii ai luminii pe această planetă. Nu uitaţi că voi sunteţi detaşamentul de avangardă. Voi v-aţi asumat acest rol şi aveţi toate condiţiile să-l duceţi la bun sfârşit.

Participaţi, vă repet, cu inimă la cursurile şcolii voastre, fiind conştienţi că şi prin lecţiile voastre desfăşurate într-o atmosferă sfântă, contribuiţi substanţial la creşterea voastră spirituală, la întărirea câmpului spiritual ce transformă totul în bine pe această planetă. Dovediţi şi aici maturitatea spirituală, aşa cum aţi probat-o în decursul ultimelor evenimente. În acest fel, veţi amplifica atmosfera înalt spirituală generată de acţiunile voastre din tabără.

Totodată, atitudinea voastră conştientă în tot ceea ce faceţi, în acţiunile voastre zilnice, raportarea permanentă la Mine vor determina, prin acumulare, un efect de transformare în avalanşă a conştiinţelor, astfel încât tot mai mulţi semeni ai voştri să vi se alăture în drumul vostru spre Epoca Glorioasă a Luminii Divine, pentru că, fără ei, nu veţi reuşi să împliniţi voi totul. Dar toate se leagă, acţiunile se întreţes, se reflectă una în alta, rezonanţele benefice devin tot mai puternice şi totul conduce, fără a mai putea fi împiedicat, la un final glorios.

Fiţi bravi, curajoşi, plini de iubire!

Aveţi încredere că a voastră e Împărăţia Cerurilor!

Iubirea Mea se revarsă permanent asupra voastră!

 

                                                                      Ora 21:10