J 44. Duminică, 19 Noiembrie 2000, ora 18:30.

Am considerat normal să transmit cursanților mei mesajele Tale și să le integrez în unele exemplificări din cadrul lecției. Dacă greșesc într-o astfel de acțiune, Te rog spune-mi!


            Nu te lăsa impresionat de unele nemulțumiri, care vor fi trecătoare, ale unora dintre cursanți. La unii orgoliul se manifestă din plin. Nu înțeleg și nu pot accepta că aceste mesaje vin prin tine.

            Ai procedat și procedezi corect integrându-le în lecțiile de yoga. Doar aceste lecții sunt gândite să vă deschidă spre Mine. Nu au alt scop, iar ceea ce faci tu este inspirat direct de Mine, la lecție.

            Îți trebuie mai multă fermitate în stoparea unor manifestări de orgoliu exagerat. Nu orgoliul tău este implicat, ci vanitatea lor rănită de progresele spirituale ale celorlalți.

            Nu uita că ai o misiune și acțiunile tale sunt sprijinite de Mine.

            Cel mai tare a supărat-o pe X. mesajul primit de Ileana despre umilință. Dacă vrei să știi, tocmai pentru ea ai fost inspirat să-l citești. Poți să-i citești aceste rânduri, poate va uita de ea și se va trezi. E o fată minunată, dar orgoliul și ambițiile nemăsurate sunt pe punctul de a o pierde.

Să înțeleagă clar că, la lecțiile de yoga, tu ești tot mai mult un canal divin și că totul vine de la Mine. Să priceapă că Eu sunt prezent acolo clipă de clipă și vă văd, vă urmăresc și vă susțin. Nu vă puteți ascunde. Înțelegeți asta bine și progresele voastre vor fi tot mai consistente.

            Realizați că sunteți generația care trăiește momente de excepție ale evoluției spirituale a planetei, că aveți o șansă uriașă de a face un pas decisiv spre Mine, de a vă depăși și transcende toate limitările. Nicicând, Grația Mea nu s-a manifestat ca acum. Orbi să fiți și tot ar trebui să percepeți asta. Ce așteptați? Vi se dă, dar nu vi se pune în traistă.

            Ați fost avertizați, vi s-au prezentat clar și evenimentele grele ce vin, dar și perspectiva divină, luminoasă a unei lumi pe care aveți, voi cei de acum, marea șansă să o apucați.

            Ce mai vreți? Veți atinge scopul tuturor existențelor voastre, veți ajunge în Împărăția Mea aici, în raiul care se va manifesta pe Pământ. Fiți bucurosi, dar și conștienți, de un asemenea destin.

            Dar, atenție! Binele cu forța nu se face. Sunteți esență divină, aveți liber arbitru. Veți ajunge la Mine, numai orientați din toată inima voastră, din toată ființa voastră, neîmpinși de nimeni, fără constrângeri.

            Așa că judecați!

            Altfel, știți ce vă așteaptă.

            Nu e amenințare, e un ultim semnal de iubire către voi, copiii Mei rătăciți.

            Adunați-vă!

            Șansa e mare, e extraordinară, dar, încă o dată, atenție, nu va ține mult. Timpul trece. Fructificați ce vi se oferă acum!

            Să citești acest mesaj și colegilor de la București. Mulți au probleme cu orgoliul și sunt pe muche de cuțit cu direcția în care o vor lua. Au încă timp, dar nu mult.

            Iubirea Mea vă însoțește și vă sprijină pe toți. Dar înțelegeți că nu degeaba vă sunt transmise pe diferite canale aceste mesaje. Faceți pasul hotărâtor acum! Deschideți ochii acum, treziți-vă și acționați! Știți prea multe, ca să nu reușiți cu adevărat. Doar să vă doriți acest lucru din toată inima și veți obține totul.

            Vă susțin cu toată Iubirea Mea. Vă aștept!