J 46. Vineri, 15 Decembrie 2000

            Te rog, Doamne, spune-mi cum să procedăm duminică la CONFERINȚĂ pentru a reuși să transmitem mesajele Tale și a trezi oamenii spre Tine.         


            Să credeți cu adevărat că veți reuși. Voi fi cu voi și în voi permanent. Nu aveți de ce vă teme. Eu voi vorbi prin voi.

            Conferința va avea ecou în inimile lor. Mulți se vor trezi. Si vor urma și alte conferințe. E doar începutul. Fiți siguri că aveți ghidarea și sprijinul Meu.

Tot ce trebuie să faceți acolo este să va lăsați conduși de Mine, și nu va fi greu. Mă veți simți cu adevărat.

            Începe tu conferința și prezintă scopul ei, scopul mesajelor și revelațiilor Mele, ca fiind manifestarea Iubirii Mele față de voi, copiii Mei dragi, pentru a vă trezi să atenuați și chiar să preveniți, să faceți să nu mai apară o seamă din grelele încercări prin care trebuie să treceți, pentru a ajunge în epoca de lumină, în raiul care se va manifesta pe Pământ, așa cum nu a mai fost vreodată.

            Toate profețiile evenimentelor și încercărilor grele sunt date pentru a fi prevenite, pentru a acționa în acest sens.

            Scopul conferinței este de a deschide ochii și inimile oamenilor spre zorii de lumină ce vin și pe care, cu credință și iubire, îi vor apuca, spre marea Mea bucurie.

            N-a mai existat o asemenea șansă, la asemenea proporții, în istoria planetei și a Sistemului Solar.

            Sunteți o generație de excepție, n-ați venit degeaba aici și acum. Aveți misiunea împlinirii acestui destin planetar.

            Fiți mândri, dar și conștienți de marea grație care vi s-a dat. Fiți siguri că dacă vă mobilizați, veți reuși totul, altfel n-ați fi aici.

            Dar, încă o dată, repet, nu mai este mult timp. Acum trebuie acționat. Veți face enorm de mult bine pentru voi, pentru ai voștri, pentru semenii voștri, pentru țară și pentru planetă. Aveți forța și potențialul necesar pentru aceasta. Nu vă vine să credeți, dar așa este.

            Să citești aceste rânduri la conferință. Vor percepe Adevărul din ele și se vor trezi.

            Nicicând Grația Mea nu s-a manifestat ca acum, în această perioadă, până la declanșarea încercărilor necesare purificării voastre și a spațiului fizic și subtil planetar și a sistemului solar, pentru a fi apți de a intra într-o epocă de înaltă spiritualitate, de un înalt nivel de vibrație, în care Iubirea Mea se va înstăpâni peste tot, unde Mă veți percepe pretutindeni, în voi și în afara voastră.

Acum, vă iert totul, absolut totul. Karma voastră acumulată se poate pur și simplu evapora instantaneu, cu o singură condiție: să-mi cereți asta, și acest lucru presupune clar să credeți în Mine, să înțelegeți că sunt prezent în voi și în semenii voștri și în tot ce Eu am creat și să Mă iubiți, iubind întreaga Mea creație.

            E logic: nu puteți cere ceva cuiva, în care nu credeți. Nu puteți cere să accedeți undeva, la ceva anume, dacă nu realizați că aveți afinități cu ceea ce vă doriți cu adevărat și, mai ales, dacă nu găsiți și calea de a ajunge acolo unde vă doriți sau vreți să obțineți ceva.

            Acestea sunt cele trei aspecte îngemănate care conduc la Mine:

- credința și încrederea în sine

- umilința

- iubirea

            Citește mesajele despre aceste aspecte și vor înțelege.

            Iar calea de a ajunge la ele vi s-a dat prin revelarea Rugăciunii de 24 de ore, care reprezintă cea mai ocultată și cea mai mare revelație făcută unui așa mare număr de oameni. Este într-adevăr calea de ardere rapidă a karmei, de purificare a destinului vostru și a semenilor voștri și al țării și al planetei. Acum au sosit timpurile să o primiți. Folosiți-o ca pe un dar neprețuit. Angrenarea ei la unison pe 30 Decembrie și următoarele asemenea angrenări care vor urma vor atenua și chiar vor elimina multe din încercările grele prin care acest neam, și așa destul de încercat, le are de trecut.

            Câmpul spiritual generat va îndemna și alți semeni ai voștri spre credință și iubire de Mine și-i va face să abordeze și ei acest procedeu miraculos.

            Este așa de simplu și atât de eficient, încât nu vă vine să credeți, așa cum nu vă vine să credeți că voi veți apuca aceste transformări extraordinare din viața planetei, că veți fi, cu adevărat, martorii venirii în glorie a lui Iisus.

            Citește-le și din mesajele lui Iisus și al Fecioarei Maria, transmise la începutul acestui an.

            Citește-le și profeția lui Iisus din “Marea Evanghelie a lui Ioan”, din care rezultă că vremurile vin acum.

            Dacă încă nu vă vine să credeți, faceți efortul și vă imaginați, măcar pentru o clipă, că totul așa este și realizați ce veți pierde, în cazul când nu veți lua în considerare acest lucru.

            Nu înțelegeți că nu degeaba vă sunt transmise mesaje, avertismente, pe diferite canale?

            Nu ratați așa o șansă. Este cea mai mare din toate existențele voastre. Nu veți mai prinde una la fel. Este încununarea eforturilor voastre din peregrinările prin manifestare.

            Este testul cel mare al tuturor existențelor voastre, al evoluției voastre spirituale. Dar este pe măsura voastră și puteți să-l treceți. Înțelegeți clar, că altfel n-ați fi aici.

            Drumul vostru spre Mine se poate deschide larg și veți obține totul.

            Ce trebuie să rețineți este URGENȚA mesajelor Mele, urgență scrisă cu majuscule. Nu mai aveți mult timp. Acționați acum, că puteți și Mă aveți alături. Orice pas al vostru în această direcție este sprijinit de Mine. Aveți doar curaj. Nu aveți ce pierde.

            Tot ce aveți este efemer, fără valoare adevărată. Singura voastră comoară reală sunt Eu, din inimile voastre.

            Acum Eu vă ajut să Mă descoperiți. Sunteți cu toții copiii Mei și vă iubesc pe toți în egală măsură, dar nu vă pot forța. Sunteți esență divină, aveți libertatea alegerii, așa că decideți. Nu ezitați, că nu mai este timp.

            Măcar de-ați intui în ce fel de lume veți ajunge. Merită orice efort, orice sacrificiu, să fiți acolo. Și veți fi, dacă vreți.

            Vi se spune ce trebuie să faceți și, mai ales, cum să faceți. Acesta este și rostul conferinței.

            Și, atenție! Vă reamintesc cuvintele înțelepte ale maestrului unora dintre voi: “Nu este prost cel care nu știe. Este prost cel care știe și acționează, ca și cum n-ar ști. Și a ști și a nu acționa este suprema lașitate”.

            Fiți siguri că în timpul acestei conferințe prezența Mea va fi simțită. Doar să vă gândiți la Mine și Mă veți percepe în inimile voastre. Dacă unii dintre voi vor simți lacrimi, să știe că sunt de iubire, că sunt dovada îmbrățișării Mele, dată tuturor, pe care ei deja o percep. Să nu vă rușinați de lacrimi și de vibrația inimii voastre. Sunt dovada deschiderii spre Mine.

            Și rețineți, nu veți ajunge la Mine singuri. Aveți datoria sfântă să ajutați și pe alții s-o facă, să-i determinați să înțeleagă, transmițându-le și lor mesajele sau esența mesajelor Mele, privind vremurile apropiate ce vin.

            Nu există faptă mai nobilă, decât a ajuta un semen al tău să-și deschidă inima cu credință și iubire spre Mine. Veți putea să o faceți, veți fi convingători, pentru că voi fi cu voi.

La această conferință nu cei care vorbesc sunt importanți. Urmăriți să treceți de ei și să percepeți că Eu vă vorbesc, Eu Mă manifest prin ei. Înțelegeți asta și multe în viața voastră se vor schimba în bine.

            Nu este greu să fiți fericiți. Fericirea este în voi, un datum al creației. Reprezintă revelarea Mea în voi, sau altfel spus, manifestarea Grației Mele Supreme pentru voi.

            Doar să vreți, să îndrăzniți. Aveți curaj și veți reuși, voi și ceilalți.

            Vă susțin și vă aștept.