J 51. Sâmbătă, 30 Decembrie 2000

Poți să-mi spui, Doamne, CE NE ASTEAPTA ÎN ANUL CARE VINE și ce să facem pentru a trece prin încercările pe care le aduce anul?


            Este un an de început al marilor transformări, atât la nivel individual, cât și la nivelul țării și al planetei.

            Marea majoritate a schimbărilor vor fi la nivel subtil.

            Se va produce o polarizare de forțe, o ascuțire a conflictului subtil între bine și rău.

            Vor fi acțiuni duse pe muchie de cuțit, neputându-se de la început prevede rezultatul. De aceea, angrenarea voastră spirituală va înclina balanța spre bine; dar trebuie să acționați.

            Binecuvântările la unison în mai multe orașe, Rugăciunea de 24 de ore angrenată de tot mai mulți oameni la unison, dar și individual, vor contribui pregnant la transformarea benefică a atmosferei subtile. Dar și angrenarea meditațiilor la unison cu Marile Puteri Cosmice și cu Shiva.

            Nu neglijați nimic din ce învățați. Revizuiți-vă amintirile, și acționați. De altfel, știți clar ce să faceți. Dar nu prea faceți!

            Nu mai e timp de justificări, capcane mentale. Aveți un rost aici și acum. Fiți vrednici, așa cum vă îndeamnă nea Ion Marin. Nu degeaba vă ia la rost când îl vizitați. Acordați mai multă atenție la ce spune, că Iisus vorbește către voi. Chiar nu vă dați seama?

            Conflictele din subtil se vor manifesta și în jocul politic, la nivelul țării și al planetei. Se vor polariza și aici grupări de interese majore.

            La nivel internațional tendințele, deși în opoziție, sunt orientate spre distrugerea, spre nimicirea rasei umane.  E și normal, doar știți cine se confruntă și nu urmăresc decât să apuce mai mult.

            Suferința oamenilor se va accentua prin sărăcie, lipsuri de tot felul și vor apărea condiții pentru proliferarea a tot felul de maladii, iar rezistența oamenilor la asemenea apariții este tot mai redusă.

            Polarizarea societății în bogați și săraci lipiți pământului se va accentua, luând aspecte dramatice. Veți vedea oameni murind pe stradă.

            Dați mai multă atenție cerșetorilor, mai ales bătrânilor și copiilor. Chiar și un cât de mic sprijin le-ar putea salva o zi din viață. Puneți-vă în locul lor. Ajutați-i că pe voi vă ajutați, Mie îmi dați. Tot ce faceți, vouă vă faceți și, implicit, Mie îmi faceți. Înțelegeți bine asta, altfel faceți degeaba eforturi. Totul e fandoseală, dacă vă lăsați inimile să înghețe.

            Manifestați bunătate, înțelegere, compasiune, iubire. Ajutați-vă frații în necaz. Ei sunt cu adevărat frații voștri și toți sunteți copiii Mei. Aveți mult de învățat și de câștigat din asta. Îndrăzniți, nu veți pierde nimic, doar totul vine de la Mine.

            Această stare de accentuare a sărăciei, a mizeriei va determina pe mulți să deschidă ochii spre Mine și chiar îi va salva în fața vremurilor ce vin.

            Mesajul Meu va fi tot mai ascultat și urmat, și nu de cei bogați, care cred că totul se va perpetua așa. Ce mare surpriză vor avea! Au uitat de toți, de toate, de ei înșiși, de Mine. Degeaba au și strâng în continuare. Nu au, nici acum, nici o reală bucurie. Sufletele lor se împietresc pe zi ce trece. Mesajul Meu ajunge cu greu la ei, iar dacă-l aud, râd ca de o glumă bună. Ei sunt cu adevărat cei mai săraci, cei mai slabi.

            Se va manifesta la nivelul țării și al planetei începutul unui lanț de cataclisme: cutremure, foc, inundații. Ați fost deja preveniți și vi s-a spus și ce să faceți pentru atenuarea și înlăturarea lor. Dar faceți! Și învățați și pe cei care nu știu, ce să facă.

            Folosiți și metode de amplificare a acțiunilor voastre subtile. Contribuiți la realizarea grabnică și folosirea eficientă a piramidei din București și urmăriți să folosiți și piramida din Pitești. Nu este un lucru prea greu să mai construiți asemenea piramide în țară. Trebuie inițiativă, mobilizare, încredere, că restul vine. Timpurile permit o asemenea abordare eficientă.

            Veți ieși din anul care vine mai puternici, maturizați spiritual, conștienți, voi și semenii voștri, de vremurile ce vin, de acțiunile voastre, de eficiența lor și veți înțelege, mai mult ca acum, că merită orice sacrificiu să ajungeți în epoca glorioasă, de lumină divină, care se va înstăpâni pe Pământ și în întreg Sistemul Solar.

            Veți avea și multe piedici în realizarea acțiunilor voastre și pe care le veți trece, doar cu credință și iubire, manifestate plenar către Mine.

            Aveți mai multă încredere în Gurul vostru. Fiți mai atenți la ce spune, pentru că nu are timp să repete. Este trimisul Meu pentru voi și pentru semenii voștri. Prin el vorbesc Eu. V-am mai spus-o, dar nu prea ați înțeles. Fără angrenarea voastră conștientă, nu se poate realiza prea mult.

            Aveți credință și iubire! Îndrăzniți, și peste un an veți fi alți oameni. Pentru că, anul care vine, va aduce și posibilitatea unor transformări profunde, adevărate salturi spirituale. Dar atenție, că salturile pot fi și în jos.

            Angrenați-vă conștient, cu încredere în voi, în Mine și veți săvârși miracole.

            În anul care vine, tot mai mulți se vor deschide spre Mine și balanța se va înclina vizibil spre bine. Dar nu va fi ușor, dar se poate și merită!

            Succes! Aveți curaj! Îndrăzniți! Vă susțin și veți percepe iubirea Mea la orice pas orientat spre Mine.