J 66. Sâmbătă, 24 Februarie 2001, ora 18:44

Te rog, Doamne, dacă se poate, să răspunzi lui M. la întrebările legate de cine a fost și cum se numea pe vremea lui Iisus?


            A fost cu adevărat ceea ce nu-i vine să creadă acum. Dar bucuria acestei revelații i-o las ei. Va afla singură în curând.

            Este înconjurată de toată dragostea și iubirea Mea și răspândește iubirea Mea la tot pasul, chiar și fără să-și dea seama.

            Rostul ei tocmai acesta e: să fie un adevărat focar de iubire de Dumnezeu, să cheme oamenii spre Mine, să-i facă să  înțeleagă că Iisus, Fiul Meu, e prezent pretutindeni și vă iubește și că va veni curând, coborând în glorie pe Pământ, manifestându-se în planul fizic, venirea lui marcând marea translație planetară și a sistemului solar, alături de tot ce-i sfânt în Univers, intrând într-o epocă glorioasă de lumină, așa cum n-a mai fost vreodată. Această aliniere va marca și un salt la nivelul întregii Mele creații, prin împlinirea, armonizarea deplină care se va realiza atunci.

            M. are un rol deosebit în aceste evenimente, care nu vor întârzia mult. Va înțelege în curând.

            Iisus o iubește mult și se bazează pe ea. Este susținută permanent de Mine și va observa singură tot mai des prezența Mea în tot ce întreprinde. Va ajuta la trezirea iubirii în oameni. Nu e puțin lucru, dar deja o face.

            Va avea o mare surpriză când va conștientiza cine este de fapt și va fi fericită. Dar nici acum nu are nici un motiv să fie altfel. Așa că să lase totul să decurgă, așa cum este stabilit de Mine.

            Este fericită și va fi fericită. Este iubită și va răspândi iubire. Ce-i mai lipsește? Este deja în brațele Mele, deși încă nu percepe asta. Mă bucur pentru ea.

                                                                                                                      Ora 19:05